Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit gondoltok erről a weboldal...

Mit gondoltok erről a weboldalról? Nem provokáló, számunkra, Magyarok számára?

Figyelt kérdés
[link]
2012. jan. 28. 19:00
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
94%
igen, nyílván. de bocs, egy h.lyével nem állok le vitázni, sem eszmét cserélni, szóval tőlem nyivákolhatsz itt, akkor se tudsz meghatni
2012. jan. 29. 00:32
 22/39 anonim ***** válasza:
95%

"Olyan csakugyan nincs, ugyanis többségében angolok, afrikai feketék, spanyolok, írek, olaszok, portugálok, franciák lakják."

Minket meg a nyugati hospesek, környező szláv népek alkotnak. Mi a nemzet fogalma? Szerintem az amerikai minden szempontból nemzetnek tekinthető.

2012. jan. 29. 00:50
 23/39 anonim ***** válasza:
6%
Ilyen alapon akkor beszélhetünk európai nemzetről is.
2012. jan. 29. 00:57
 24/39 anonim ***** válasza:
95%

Igen.

A jobbikosok által igencsak hangoztatott "Szent Korona-tan" is ezen alapszik.

2012. jan. 29. 01:21
 25/39 anonim ***** válasza:
93%
Kérdező, Észak-Magyarországhoz már 82éve nem tartozik Szlovákia. Amúgy Én nem azt sajnálom, hogy területeket vesztettünk, mert nagy országokkal hosszútávon mindig csak a baj van. Én azt sajnálom, hogy 82éve csak a siránkozás megy, de a fejlődés nem. Szlovákia ezalatt az idő alatt milyen fejlődésen ment keresztül. Mi meg csak sírunk, hogy jajj mennyi területet elvesztettünk, ahelyett, hogy mi is megkezdtük volna a gazdasági fejlődést. De hát a magyaroknak mindig nem esett nehezükre sajnálni/sajnáltatni magukat (mindez tart a mai napig)... Aki meg ezt megfogalmazza, azt lezsidózzák, le anti-magyarozzák. Közbe inkább én csak normálisnak nevezném.
2012. jan. 29. 11:08
 26/39 anonim ***** válasza:
7%
Van benne provokáció de ennél nagyobb provokációk is vannak. Szlovákia csak egy kis légypiszok, egy szánalmas műállam egy múlt és kultúra nélküli süllyesztő. Ha eljő az idő visszatér a Felvidék.
2012. jan. 29. 11:16
 27/39 anonim ***** válasza:
23%

" Ha eljő az idő visszatér a Felvidék."

És aztán? Mit kezdünk vele?

2012. jan. 29. 11:43
 28/39 anonim ***** válasza:
85%

# 25:

én nem zsidózlak le, ezért.

Én is, nacionalistának mondom magamat, de azért, Trianonon és a Párizsi békeszerződésen túl kell lépni.

Igazából, nem a területek vesztése az, ami fáj, hanem az, hogy egyesek, képtelenek a mai napig békében élni, a környező népekkel.

A békében való együttélés, nem azt jelenti, hogy befekszünk nekik, hanem azt, hogy nem a provokáció az elsődleges.

Szláv népek nélkül meg, senkik vagyunk, ők is, részt vettek a közös történelmünkben.

2012. jan. 29. 12:30
 29/39 anonim ***** válasza:
0%

ma 11:43

Visszaállítjuk a magyar uralmat.

2012. jan. 29. 12:39
 30/39 anonim ***** válasza:
0%

"És aztán? Mit kezdünk vele?"

Miért nem adjuk oda az egészet? Úgyse kezdünk vele semmit, nem?

2012. jan. 29. 12:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!