Hajdu Peter kérdése:
Melyik orszag adna vedelmet politikai menedeket ha valakit a sido titkos szervezetek terrorizalnak?
Figyelt kérdés
Itt vedelemröl is szo lenne , mert a demokratikus orszagokban ugy terrorizalnak , hogy nem lehet bizonyitani , sugarzasok tavolrol Nato alltal titkosnak minösitett sugarzok tehat nem leteznek . Menj el orvoshoz ott a mar a lefizetett orvosok elinteznek . Malmöben , es B.almadiban elek itt nincs vedelem a hatosag reszeröl Norveg, es Nemet követsegen jartam , de nem valaszoltak a keresemre .2012. jan. 28. 09:09
11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a valaszokat tudasra biztos szuksegem lenne , met egy igazi ugynök valoszinu el tudna haritani a sugarzas , es hasonlo szemetkedeseket . En sajnos nem kaptam senkitöl segitseget , es amikor 2010 februarjaban elöször a konyhaban meglöttek egy sugar fegyverrel azt sem tudtam , hogy mi törtent velem . Egy ismerösömet felhivtam ö azt mondta a ver cukrom eshetett le azert szedultem el , de miutan kimentem a lakasbol , es a varosban is löttek ram mar tudtam , hogy van valamilyen sugarzo fegyver. Vedelem az tenyleg kellene a tudas hatalom . Ezt igy hallottam valamikor svedul . Kunskap är makt .
2012. jan. 29. 21:24
12/14 anonim válasza:
Kedves kérdező
Ha téged annyira meg akarna ölni valamilyen sidó szervezet, már nem élnél. A sugárfegyverek tudtommal még csak a sci-fi filmekben és könyvekben léteznek, de ha tévedek, és mégis vannak, és igaz, hogy téged kétszer meglőttek, és még mindig élsz, az is azt bizonyítja, hogy szart sem érnek. Vagy méginkább azt, hogy téged nem akakr bántani senki, csak beteg vagy.
Te persze ezt sose fogadod el majd, csak remélni tudom, hogy a környezetedből valaki majd csak törődik veled, és bevitet a mentőkkel. Jobbulást kívánok, de őszintén!
13/14 A kérdező kommentje:
Ebcsont Az , hogy mi a magyarazat az egeszre en sem tudom csak talalgatok . Lehet , hogy valakik jol keresnek azon , hogy engem kem gyanus szemelynek minösitenek , es napi 50- 100 emberrel kisergetnek akik kulönbözö foto modell ugynöksegektöl szednek elö . Itt ugye titok papir ala iratas van , es keszpenzes ugylet . Heti szinten 2-3 millio forint is maradhat a zsebebe annak aki a központ fele elszamolja a költsegeket . Igy rajtam kivul mindenki jol jar a modellek aki medelleztet , de a szervezetuk nem , mivel idöközben az ellenseg felderiti az ö igazi kemjeiket , es könnyebben elharitja kesöbb az ö tevekenyseguket . Ebcsont - te nagyon jol tudod miröl van szo kulönben nem merned kijelenteni , hogy nincs sugarzo fegyver .
2012. jan. 30. 11:50
14/14 A kérdező kommentje:
17,26 Szerinted , hogy vagy hol szerezhetnek tudast valamilyen segitseget
2012. febr. 1. 08:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!