Melyik orszag adna vedelmet politikai menedeket ha valakit a sido titkos szervezetek terrorizalnak?
Senkit nem terrorizálnak semmilyen titkos szervezetek.
Nem kell minden ostobaságot elhinni. Ha valakit bárki terrorizál,azt betudja bizonyítani,és akkor kérhet ellene védelmet.
Távolról nem sugároznak,és az orvosok sem lefizetettek,hogy elintézzék a betegeket. Ha ez igaz lenne,akkor senki nem gyógyulna meg. Az orvosok pedig mind milliomosok lennének.
"Norveg, es Nemet követsegen jartam , de nem valaszoltak a keresemre ."
Hát ezt nem csodálom.
A te betegséged nem hozzájuk tartozik.
Ahova tartozna, azt a helyet viszont felszámolták...
Pedro
Péter!
"Latszik a velemenyeteken , hogy nagyon is tudjatok miröl van szo ."
Ne haragudj, de szerintem is PARANOIÁS vagy (volt már valami hasonló kérdésed, vagy válaszod korábban is).
"Itt nevtelenul barmit be lehet irni ."
Mi sem tudjuk, hogy "Hajdu Peter" az tényleg "Hajdu Peter"-e?! - de nem is érdekes!
Észak-Korea. Oda tuti nem ér el a kezük!
De a legjobban akkor jársz, ha elmész idehaza bármelyik pszihiátriára. Nagyon hatékony gyógyszerek vannak már a mániákus depresszió, a paranoia és kóros képzetek kezelésére. Én a helyedben ez utóbbit választanám, közelebb is van, meg Észak-Korea nem olyan jó hely.
sido titkos szervezeteket nem ismerek. A Moszadot ismerem.
Terrorizálás, sugárzás és hasonlók ellen egyetlen biztos védelem létezik, a tudás, ismeret, amelynek segítségével el tudjuk választani a hamisat az igaztól. Bár kétségtelen, hogy ez sokkal-sokkal messzebb van, mint a norvég követség. De nem elérhetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!