elárulná valaki hogy az előző válaszom miért lett lepontozva? Nem a lepontozás számít, hanem mi nem volt jó a válaszban szerintetek?
2012. jan. 26. 14:13
12/28 anonim válasza:
ma 14:13
Talán azért, mert van, akit a tények bosszantanak??
2012. jan. 26. 14:23
13/28 anonim válasza:
5 milliárd be, a kétszeresét pedig kilopják a multik
2012. jan. 26. 14:46
14/28 anonim válasza:
A multik semmit nem lopnak ki az EU-s pénzekből. Abból a projektben résztvevő magyar vállalkozók lopnak! Tisztelet,a kivételnek.
2012. jan. 26. 14:51
15/28 anonim válasza:
Bár én nem értek a gazdasághoz, de eddig akárhány közgazdászt hallottam mindegyik azt mondta, hogy többet kapunk mint amennyit befizetünk és ha elfogadjuk ezeket a tényeket,akkor nem értem ki az az elmebeteg aki lepontoz egy ilyen választ,ami a tényekre alapul.
2012. jan. 26. 15:18
16/28 anonim válasza:
"A multik semmit nem lopnak ki"
És az miért van hogy a multikban árusított termékek 96%-a külföldi szemét? Szerinted így nem vándorol ki a pénz? Ti miért nem tudtok gondolkodni? Amúgy a multik összeköthetők az eu tagsággal is, mert szankciók voltak hogy bekell engednünk a külföldi termékeket, amik kiszorították a magyart a piacról.
2012. jan. 26. 20:02
17/28 anonim válasza:
"akárhány közgazdászt
hallottam mindegyik azt mondta,
hogy többet kapunk mint
amennyit befizetünk"
Mert ők csak azzal a pénzel számolnak, amit közvetlül adunk-, és azt nem nézik hogy közvetve, a piacon keresztűl mennyi pénz kifolyik az országból. Az a 2milliárd ft csak "figyelem elterelés".
2012. jan. 26. 20:12
18/28 anonim válasza:
Az EU kiszipolyozza Magyarországot!!!!!!
2012. jan. 26. 21:52
19/28 anonim válasza:
Ezaz agymosottak pontozzatok le! :-) De legalább nekem van igazam. Egy árva önálló gondolatotok sincsen!
2012. jan. 26. 22:20
20/28 anonim válasza:
A "kifolyó" pénznek mi köze az EU-hoz? Szerinted a csatlakozás előtt nem vitték ki a profit egy részét a multik? Tudod, globalizáció, OECD, szabad kereskedelem. Ezért kár az EU-t szidni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!