Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mitől magyar a magyar a...

Mitől magyar a magyar a beszéd és a magyar útlevélen kívül?

Figyelt kérdés
2012. jan. 25. 21:50
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
57%

"Magyargyűlölők nem érthetik."

A magyargyűlölők a korcsok soraiból kerülnek ki. Magyar ember magyart még sohasem gyűlölt amióta világ a világ.

2012. jan. 25. 23:05
 12/38 anonim ***** válasza:
55%

"Például attól, hogy képes egy egyszerű, pár szóból álló mondatot értelmesen megfogalmazni (magyarul)."

Ettől sem lett még senki magyar. Láttam már korcsor értelmesen fogalmazni.

2012. jan. 25. 23:08
 13/38 anonim ***** válasza:
78%

"

Irigység, széthúzás, átverés, lehúzás, nyerészkedés.... stb"

Jól jellemezted a korcsokat. Rád is ezek jellemzőek?

2012. jan. 25. 23:11
 14/38 anonim ***** válasza:
83%

èn külföldön élek (remélem attól hogy nem tökéletesen használom a nyelvet, még magyarnak tekinthetem magam),

és egy dolog amit szeretnék hozzá füzni az az:

Hogy marhára egyedül érzem magam sokszor itt kint.

Mert, az összes többi ember, valahogy összefügg egymással.

Mondok példát, lehetnek lengyelek, szerbek vagy oroszok, mégis kicsit "haverok" vannak, a nyelvük kicsit hasónlít, és szlávok, hasónlitanak egymásra..

Èn ha beszélek telefonban magyarúl, mindenki néz hogy ez meg mit beszél, és tudom hogy én nem passzolok be, mert én magyar vagyok. Teljesen más vagyok, a nyelv, a kaja, kultúra..

Persze ez nem rossz dolog, hanem jó hogy egyédiek vagyunk. Ès mikor találkozom egy magyarral, akkor mintha egyböl szereztem egy havert..

Azért is jó érzés mikor magyarországon vagyok, mert ott senkise kérdöjelezi hogy honnan valósi vagyok, és még akkor is ha megtudják hogy svédországból jöttem, még mindig magyarnak tekintenek rám..

2012. jan. 25. 23:24
 15/38 anonim ***** válasza:
51%

Attól, hogy azt hiszi a magyarok találtak fel mindent, mindenki ezt a porfészket akarja meghódítani, mindenki zsidó akinek több van mint 8 általános, erdélyi kannás bort vedel a magyarság szellemében, csak a fradit nevezi magyarnak (a többi magyar focicsapat ugye zsidó, Szálasit élteti a fradista focimeccseken (zéró történelemismeret), magyarellenesnek nevezi azt aki ért idegen nyelveken, mindenki zsidó a szemében akinek egy kicsivel is több van, a magyarsága a kukagyújtogatásban merül ki és az artikulálatlan hangok kiadásában, hős szabadságharcosnak hiszi magát de éles fegyverrel még sosem lőtt - (általában hős számítógép-játékosok), azt hiszi magáról, hogy "igazmagyar" (szintén zéró történelemtudás ->tanulni zsidó dolog), nagy harcossága ellenére egy gumibot ütéstől fetreng a földön és sírdogál. Nem sorolom tovább.

Lehet pontozni önjelölt (h)ősmagyarok, akiknek az ereiben alig folyik valamennyi magyar vér csak identitást keresnek.

2012. jan. 26. 05:19
 16/38 anonim ***** válasza:
52%

"Akkor helyesbítsük! :-) A Magyar Büszkeség érzésétől.

"

Az érzés azoknak marad, akiknek nincs annyi tudásuk, hogy megfogalmazzák. Ez olyan mint az állatoknál az ösztön. Te is szagra mész, mi? A büszkeség pedig kisbetű. Ha már ennyire odavagy a magyarságodért akkor ilyen alapvető dolgokra figyelj oda, tudod magyarellenes dolog a helyesírási szabályok be nem tartása. De ezt a magyarellenesek nem érthetik. Tényleg, izraelita vagy?

2012. jan. 26. 05:24
 17/38 anonim ***** válasza:
47%

"A magyargyűlölők a korcsok soraiból kerülnek ki. Magyar ember magyart még sohasem gyűlölt amióta világ a világ.

"

Te önkényesen eldöntöd ki a korcs és ki nem, így szabadon gyűlölheted őket, a magyarokat. Tán te is korcs vagy?

2012. jan. 26. 05:27
 18/38 anonim ***** válasza:
44%
05:19 ha te most az eredeti kérdésre próbáltál válaszolni, akkor legalább annyira szélsőséges vagy, mint azok, akikről fröcsögsz. Épeszű gondolatod láthatóan nincs a témában, csak kreáltál egy ellenségképet magadnak, amit gyűlölhetsz. Szánalmas.
2012. jan. 26. 07:14
 19/38 anonim ***** válasza:

Nem kell elmenni szélsőjobbos irányba, meg a büszkeséget hangoztatni. Én attól érzem magam magyarnak, mert ide születtem, itt akarok élni, itt dolgozom, ide fizetek adót (!!!) és itt szeretnék családot.

Nem olyan bonyolult ez.

2012. jan. 26. 09:35
 20/38 anonim ***** válasza:

A magyarságod éppen annyira nem szorul magyarázatra mint a hajad , szemed színe.Ja ha fested vagy kopaszra nyírod és közben mondod ,hogy miért és "nem is azért"... az más eset:)

A magyar anyanyelvű emberek szeretik a nyelvüket ,örömet okoz nekik a kultúrájuk amiben fél szavakból is megértik egymást. Becsülik , nemzetük tagjait és saját magukat látják bennük álltalában .A magyarok érdekeiért, védelméért kiállnak és ismerik gyökereiket ,történelmüket amire alapozzák jövőképüket és az eljövendő nemzedékeik milyenségét.

Azok akik önös érdeküket(meggazdulásukat) tartják fontosabbank mint nemzettársaik érdekeit ,és kiszolgáltatják a magyar népet a külföldieknek kényére kedvére retorziókra számíthatnak.

Azok akik lerománozzák(letótozzák stb) külhoni nemzettársukat ,negatív bizonyságot adnak magyarságukról és szégyellni valóak.

2012. jan. 26. 10:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!