Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért ilyen magas a benzin ára?

Miért ilyen magas a benzin ára?

Figyelt kérdés
Az autókat ilyen erővel adhatnak fillérekért is, hiszen egyre kevesebben fognak kocsit használni...
2012. jan. 25. 19:38
1 2
 11/18 Shai-Hulud ***** válasza:
100%
Ja, elfelejtettem, az idézet a fidesz.hu-ról van.
2012. jan. 25. 20:26
 12/18 anonim ***** válasza:
70%
Jjaaaaaj neee menjünk beleeee,mert jönnek a narancsbőrűek, és elmagyarázzák, hogy 1991-ben kevesebb litert vehettél, mint ma a fizetéseden, és Olaszba amúgy is 500 valahány forint...
2012. jan. 25. 20:35
 13/18 Shai-Hulud ***** válasza:
100%

Azért, mert még mindig nem csökkentették azonnal a jövedéki adóját.

(Ha jól emlékszem, ezt követelték úgy két évvel ezelőtt.)

2012. jan. 25. 20:37
 14/18 anonim ***** válasza:

"Kereskedőt mondtam de mind1"

Én meg szalont (is), mi az, ha nem kereskedő? de mind1

2012. jan. 25. 20:44
 15/18 anonim ***** válasza:
Aki olyan marha volt, hogy bevette a Fidesz választási ígéreteit, annak úgy kell. Tudtam, hogy nem fogják tudni betartani, mert nézek politikai műsorokat, ahol gazdasági szakemberek is elmagyarázták vagy 5000x, hogy nem lehet a sz.rból várat építeni. Rájuk szavaztam, de gazdasági téren nem vártam mást. Politikai rendcsinálást ígértek, ezt be is lehetett volna tartani, de nem tették, ezért csalódtam bennük. Csak nem gondoltátok, hogy ha egy Gyurcsány vagy Bajnai kormány megszorításokkal tudja az államot életben tartani, akkor ez meg fog változni egy szimpla kormányváltás után? Ugyan már, aki ilyen naiv az inkább ne menjen szavazni és ne másolgasson idézeteket sehonnan.
2012. jan. 25. 22:45
 16/18 anonim ***** válasza:

"Aki olyan marha volt, hogy bevette a Fidesz választási ígéreteit, annak úgy kell."

....

"Politikai rendcsinálást ígértek, ezt be is lehetett volna tartani, de nem tették, ezért csalódtam bennük."

Ha valaki egy dologban hazudik, attól vajon el lehet várni, hogy másban őszinte legyen? Ha tudod, hogy hazudik, akkor mégis miért bízol meg benne? Csak én érzem úgy, hogy ezzel egyúttal magadat is besoroltad a nyájba, amely tagjainak "úgy kell"?

2012. jan. 25. 23:35
 17/18 anonim ***** válasza:
80% adó van rajta!
2012. jan. 26. 06:16
 18/18 anonim ***** válasza:

"Ha valaki egy dologban hazudik, attól vajon el lehet várni, hogy másban őszinte legyen? Ha tudod, hogy hazudik, akkor mégis miért bízol meg benne? Csak én érzem úgy, hogy ezzel egyúttal magadat is besoroltad a nyájba, amely tagjainak "úgy kell"?"

Nem. A gazdasági hazugság átlátszó volt, mert lehetetlen. Az volt a lüke aki ezt vette be. A politikai rendcsinálás viszont nem kerül egy árva garasba sem (na jó, kb annyiba mint más törvénykezés) és épp ezért meg lehetett volna csinálni, nem volt elvben lehetetlen.

2012. jan. 26. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!