Miért ilyen magas a benzin ára?
Azért, mert még mindig nem csökkentették azonnal a jövedéki adóját.
(Ha jól emlékszem, ezt követelték úgy két évvel ezelőtt.)
"Kereskedőt mondtam de mind1"
Én meg szalont (is), mi az, ha nem kereskedő? de mind1
"Aki olyan marha volt, hogy bevette a Fidesz választási ígéreteit, annak úgy kell."
....
"Politikai rendcsinálást ígértek, ezt be is lehetett volna tartani, de nem tették, ezért csalódtam bennük."
Ha valaki egy dologban hazudik, attól vajon el lehet várni, hogy másban őszinte legyen? Ha tudod, hogy hazudik, akkor mégis miért bízol meg benne? Csak én érzem úgy, hogy ezzel egyúttal magadat is besoroltad a nyájba, amely tagjainak "úgy kell"?
"Ha valaki egy dologban hazudik, attól vajon el lehet várni, hogy másban őszinte legyen? Ha tudod, hogy hazudik, akkor mégis miért bízol meg benne? Csak én érzem úgy, hogy ezzel egyúttal magadat is besoroltad a nyájba, amely tagjainak "úgy kell"?"
Nem. A gazdasági hazugság átlátszó volt, mert lehetetlen. Az volt a lüke aki ezt vette be. A politikai rendcsinálás viszont nem kerül egy árva garasba sem (na jó, kb annyiba mint más törvénykezés) és épp ezért meg lehetett volna csinálni, nem volt elvben lehetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!