Ti letettétek az autót a magas benzin/dízel ár miatt?
Audi 80 89es évj
kb 5.5L/100km
még nem tettem le, 22évet, meg több mint 1 millió km-t lement, nem igazán akarnám h a sarokba fejezze be a pályafutását letakarva...
fiatalabb vagyok mint az autó ;)
R19 , 94es ,kb 6-7L 100-on nyáron veszek valami 50 es robogót munkába járni ( olcsóbb mint autóval ). Autót tuti nem teszem le
21/F
2003-as G Astra. Kb. 6,5 literes átlagfogyasztás (benzines)
Még nem tettem le. Nem sokkal többet költök benzinre egy hónapban a munkába járáshoz, mint amennyibe a buszbérlet kerülne. A kocsit amúgy is fent kell tartani, akkor miért ne használjam. Ráadásul rugalmas munkaidőben dolgozom, így nehéz lenne mindig alkalmazkodni a buszokhoz, mert sose tudom, hogy az adott napon mikor sikerül lelépnem a melóhelyről.
Én most 1 hónapja az első saját autóm, mert elegem van a buszozásból, és eszem ágában nincs letenni. Mindig csak akkor használom, ha szükséges, nem indulok felesleges utakra.
20F - 2007-es Clio dízel, 4,5 litert eszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!