Választanál új hazát (és melyiket) a mai itthoni viszonyok miatt?
Figyelt kérdés
2012. jan. 25. 17:46
11/19 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom..!
Ha itthon nem lehetek "szabad, biztonságban élő, előre tervezhető" magyar, akkor én nem akarok magyar lenni pl. Spanyolországban.
Értitek?
2012. jan. 25. 19:24
12/19 anonim válasza:
Mi a párommal szemrebbenés nélkül elmennénk ha lenne rá lehetőségünk. Itt mi vagyunk a bűnözők mert nincs munkahely. A segély meg éhenhaláshoz is kevés nemhogy számlákra és vegetálásra.
13/19 anonim válasza:
Van rá lehetőség. A határ nyitva, már útlevél se kell, elég a személyi. Mi tart vissza, ha semmi nem köt ide? Vagy talán félsz, hogy ott valóban éhenhalnál, nem tartanának el a többiek, mint itthon?
14/19 anonim válasza:
Én már választottam, Anglia vagy Németország, de a nyelv miatt valószínűleg Anglia lesz a győztes. Ami visszatart: még nincs meg a szakmám, valamint össze kell gyüjtenem egy kis kezdőtőkét.
15/19 anonim válasza:
Kedves Túrórudi! Egyáltalán nem várom el, hogy mások tartsanak el (és kérlek ne sértegess ezzel), én csak munkát szeretnék amiből eltarthatom magam és fizethetem a millió adót. Nem azért vagyok m.nélküli mert így jobb. Elmenni pedig egyszerűen nincs miből.
16/19 anonim válasza:
Édes hazámat, Magyarországot soha el nem hagynám!
17/19 anonim válasza:
Utolsó...
Édes lenne...ha az évi egy főre jutó GDP 45.000 dollár lenne
Édes lenne... ha rend lenne...
18/19 anonim válasza:
Már választottam. És nem cserélgetem, mint a zoknimat. A saját viszonyaimat pedig magam szoktam megteremteni, eddig nem panaszkodhatom (végül is magamra panaszkodjak?). A környezetem, az más, azért néha megcsóválom a fejem.
19/19 anonim válasza:
Aki innen el megy, az meg sem érdemli a magyarságát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!