Választanál új hazát (és melyiket) a mai itthoni viszonyok miatt?
Én már választottam 7 éve , vagyis a szüleim.Akkoriban elég gyerek voltam még és nagyon elleneztem hogy egy idegen országba költözzünk de mára megszerettem ezt és kettős állampolgár lettem.Az Egyesült államokban élek , több magyar embert is ismerek itt és szoktak mesélni az ottani viszonyokról.
Én úgy gondolom hogy az ország nem egy föld darabbal egyenlő hanem a néppel , bárhol vagyunk , bárhol lakunk ugyanúgy magyarok maradunk.
A mai viszonyok miatt még nem. De egyre jobban el tudok képzelni egy olyan helyzetet, amikor igen.
És hogy melyiket? Meg sem állnék a Föld másik feléig, a Húsvét-szigetig. Tökéletes lenne.
Anyai ágon felvehetnénk más állampolgárságot,és egyre jobban azon vagyunk, hogy elmenjünk, és leadjuk a magyart.
Egyszerűen nem bírjuk!!!
Elegünk van abból, hogy az ember éhen hal, nem lehet jutni ötről a hatra, csak azért mert ilyen vezetőink vannak!
(az összes egytől egyig (nem párfüggő))
Hát nagyon kettősség van bennem. Igen is meg nem is.
Nagyon szeretem Magyarországot.
De viszont, ha máshová születek, akkor nem kötődnék így ehhez az országhoz, és akkor viszont nem lenne rossz jólétben élni.
Én szívesen lennék német/francia/olasz/spanyol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!