Kit választanál, melyik pártra szavaznál, és miért?! Részletesen fejtsd ki!
Jobbikra szavaztam, mert az ő programjuk áll legközelebb az enyémhez, bár vannak eltérések néhány ponton.
Jobbik: Adóztassuk meg a multikat
Én: Zavarjuk ki őket a pics.ába.
Jobbik: Cigányoknak munkát segély helyett.
Én: Gázkamrába a cigányokat.
Jobbik: Felelősségre vonás, keressük meg az elmúlt nyolc év politusbűnözőit és vonjuk felelősségre őket.
Én: Akasszuk fel Gyurcsányt.
" 52%"
én is tudok provokálni...
amúgy én is a Jobbikra
azért mert magyarokat képviselik
van egy jó programjuk
támogatom a rendőrség mellett még egy szervezet felállítását hogy meggátolják a vidéket és városokat terrorizáló embereket
pl az Ercsi ügy
Már vége van a választásoknak..:XD
Egyébként meg a Fideszre adtam a voksomat,és adnám,mert már csak bennük volt/van bizodalmam,hogy képessek egy erősebb,élhetőbb Magyarországot létrehozni..,de még hosszú az út!
Jobbik
határozott kemény kezű ugyan akkor becsületes és igazságos
jó programmal
végre valaki aki nem hódol be nem hunyászkodik meg
van mondani valójuk
és nem olyan vér kapitalista mint az mszp feltörekvő maffiozók pártja
alternatívát kínál
és amit unok nagyon hogy az egész országot rasszistázzák de a valós problémát nem oldják meg
ami a közbiztonság
valakinek van egy elgondolása akkor egy turbó demokrata egyből jön "persze deportáljuk"
meg egyéb képtelenségek
"Az MSZP-re szavaznék, ha Bajnai továbbra is vállalná a miniszterelnökséget. Megfontolt, gazdaságilag megalapozott, reális politikát folytatott."
Hát ez a minimum volt azok után amit 8 éven kereszül elb.sztak, de még mindig nagyon kevés. Előbb kellett volna észbe kapni.
Jobbik.
Komoly,megofnotlt párt.
Seneca.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!