Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Meddig kell még eltűrni a...

Meddig kell még eltűrni a fidesztől azt a pökhendiséget, amit és ahogy csinál és mond?

Figyelt kérdés
Tegnap az M1-en vitaműros volt, aminek többek között részvevője volt DAJCS Tamás, Bokros Lajos és még egy-egy fő két párttól. A fidesz "agitációs propagandája" lehengerlő, de ugyanakkor bicskanyitogató . Se Istent sem embert nem tisztelnek, frecsegő nyállal nyomják teljes meggyőződéssel a sablonszöveget. /Ugyan mennyi pénzért ? !/ Nem csodálkozom azon, hogy határon kívül nem sokan akarnak velük szóban állni ,kivétel az eu-s "elvi" képviselők.
2012. jan. 23. 11:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ami azt illeti Gyurcsányra azok is ráillenek utolsó
2012. jan. 23. 13:55
 12/15 tetris ***** válasza:
Hát épp azért mondom!
2012. jan. 23. 14:02
 13/15 A kérdező kommentje:
13-nak. Egy nyert kormány párt nem csak a szavazóinak hanem a nemzetének is kormánya és felelősséggel tartozik. A te gondolkodásod szerint az 1/3-dal uralhatjátok a hazát és szerintetek azt csinálhattok amit akartok. Ismétlem a Te gondolkodásos szerint. A fidesz kormányban de a frakcióban is van nem egy nagyon józan gondolkodásu szakpolitikus kiemelném SZAKEMBER, aki nem a száját tépi, hanem úgy gondolkodik és ugy és arról beszél, ami előbbre viszi az országot. Ezek az emberek tettek már valamit az asztalra és a nevükhöz nem csak az kötődik, hogy anno márc.15. amikor is őket lefogták, meg igy meg úgy stb.Nem szeretnék neveket felsorolni, de jó pár olyan arc van ,amit nem szívesen nézek, mert összeszorul a gyomrom. Ezek az un. szerencse lovagok. A szerencséjüket a rendszerváltás hozta meg és ezek ebből élnek. Persze hogy van az mpsz között is olyan, aki akkor is nyomta a dumát ,most meg ossza az észt és nem bukott politikus, de nem szívesen látom. De ilyen a politika. Ettől függetlenül nem dagad ki a homlokom az ér ha az életbe fideszessel beszélgetek a mindennapjainkról, de miért nem történik ez igy a nagyjaink között. Gyomorszorító és hányingerkeltő a a retorika ami használatos és ezért tettem fel a kérdést. Mert nem, az a bajom ,hogy fideszes, hanem az ahogy kisajátítják sz igazságot és ahogy beszélnek az ellenféllel. Persze én is azt mondom ,hogy amilyen az adjonisten olyan a fogadjisten , de addig mig a másik erre nem ad okot addig tiszteljék egymást és az ellenfelet. Ezt nagyon hiányolom a napjainkban. Amig nincs megnyugvás addig nem lesz párbeszéd. Akkor viszont jön a gyűlölet? Ez kinek jó ? Szerintem most a fidesz prominens tagjainak, akik már szerintem szeretnének vért látni. Erre én is azt mondom, hogy ha harc legyen harc.
2012. jan. 23. 15:27
 14/15 A kérdező kommentje:
Felötlik bennem az a gyanu, hogy aki nem fideszes nincs keresnivalónk Magyarországon ?
2012. febr. 22. 12:56
 15/15 A kérdező kommentje:
Megmagyarázom miért. Tegnap az egyik csatorna politikai vitaműsorában a meghívott a kommunikációért felelős államtitkár volt a vendég. Meghökkentem a válaszain és a feltett kérdésem nem véletlen. Mi aláaknázzuk Magyarország érdekeit mi több olyan ideológiát folytatunk ,hogy megtévesztjük még azokat is akikben van még egy szemernyi becsület, szolidaritás, megértés, kitartás odaadás, hazafiság a hazánk sorsa iránt. Engem sokkolt az a fajta értetlenség és megdöbbenés, ami kiült az arcán akkor, mikor a riporter megkérdőjelezte az unió-és köztük lévő ellenvélemény okát,amiben elsősorban a majd 2 éves fidesz tevékenységének is van része. Valóban ennyire másként látja a többség a kormányzati politikát ?Valóban ennyire elfogultak lettünk ?
2012. febr. 22. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!