Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Soha nem lesz egy normális...

Soha nem lesz egy normális élhető országunk?

Figyelt kérdés
Undorodom már az egésztől, 27 éves vagyok kb. 21 éves korom óta figyelek oda a politikára sajnos, de már okádnom kell. Borzalom, hogy magyar emberek egymással üvöltenek az utcán és soha semmibe nem tudunk megegyezni.
2012. jan. 22. 17:35
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:

"Hogy lehet ilyen hülyeséget kérdezni?

Mit gondolsz a 150 éves török megszállás 149. évében mit gondoltak az emberek akiknek már a nagyszüleik is a megszállás alatt születtek. Aztán egyszer csak vége lett nemdebár?

27 évesen sz@rt sem tudsz a világról."

Ebből hogyan szűrted le, hogy mit is tudok a világról? Én annyit mondok, hogy nekem nem tetszik, illetve már eléggé fárasztó ami a közéletbe megy egy ideje, és feltettem egy kérdést. Ha neked ez tetszik akkor gratulálok sok sikert!

2012. jan. 23. 07:42
 22/36 anonim ***** válasza:
66%

Te mit tettél ezért az országért? És a sok kritizáló, aki az egyik vagy a másik politikai oldalt szidja, vajon letett-e valamit az asztalra? Nem undorodni kell és nem is gyűlölködni, hanem dolgozni, három gyermeket felnevelni és ahol lehet segíteni másokon. A politikában nem résztvenni, vagyis távol tartani magad a közügyektől szerintem a legrosszabb hozzáállás, az ókori görögök elűzték az ilyeneket a városaikból.

Persze sok az undorító dolog a politikában. De azért a rendszerváltás óta nem kevés küzdelem árán történt némi változás: A szabad rablástól eljutottunk a többé-kevésbé törvényes viszonyokig.

2012. jan. 23. 13:56
 23/36 A kérdező kommentje:
Mit tettem. Eljárok dolgozni 300 forintos órabérért ha kell azt tettem, ha nem tetszik majd más elvégzi és mindezt szakmával a kezemben és a szakmámban. Biztos nagyok az elvárásaim. Az összes diákmunkás többet kap óránként ennél 450-600/ per óra, persze utánuk nem kell annyi járulékot fizetni. Miröl beszélsz? Te nem vagy magadnál
2012. jan. 23. 14:13
 24/36 anonim ***** válasza:
49%

"Eljárok dolgozni 300 forintos órabérért"

Akkor holtbiztos, hogy Londonban kapkodnának utánad és 2 év alatt meggazdagodnál :))))

Újabb meg nem értett zsenit fedeztünk fel, aki csak azért nem tud érvényesülni, mert a mucsai Magyarország lehúzza :)))

2012. jan. 23. 14:29
 25/36 anonim ***** válasza:
54%
az 54%os nem egy lángész, az látszik. Megállapítja,h azért nem vagyok még külföldön, mert nincs nyelvtudásom se végzettségem. Nagyon profi vagy. Aztán meg a kérdezőnek is írsz néhány baromságot. De azt látom,h nagyon viccesnek gondolod magad, és roppant jól szórakozol azon,h primitív dolgokat pötyögsz be. Mi lenne, ha fognád a szmájlihalmodat, és elmennél játszani a játékmozdonyoddal inkább? köszi.
2012. jan. 23. 14:51
 26/36 anonim ***** válasza:

14:51

Fáj az igazság, vagy mi a gond? :)))

2012. jan. 23. 15:19
 27/36 anonim ***** válasza:
54%
A gond az,h primitív vagy, csak ennyi. hol írtam, hogy nincs végzettségem vagy nyelvtudásom? bemásolnád? akkor meg milyen igazság fáj? Persze, csak ennyi kell ahhoz,h kimenj külföldre, pénz nem is. Egyébként meg leírtam,h amint tudok, kimegyek külföldre. Sajnálom,ha ez neked fáj, de ez van. rengeteg fiatal megy el. De ha gondolod, lebutítom neked a válaszaimat, mert ahogy látom szmájlikban jó vagy, de a szövegértés nem erősséged.
2012. jan. 23. 15:33
 28/36 anonim ***** válasza:
60%
Kedves 13:56, az ókori görögök és rómaiak konkrétan meglincselték a kapzsi, gonosz, uralkodásra alkalmatlan császárt vagy királyt. A mostani állapotokat látva ez adekvát megoldás lenne. Nem az emberek tehetnek róla, ha az uralkodó egy hordó fos.
2012. jan. 23. 16:11
 29/36 anonim ***** válasza:

15:33

"Persze, csak ennyi kell ahhoz,h kimenj külföldre, pénz nem is."

Azt hittem, az ember a pénzért megy külföldre, nem azért megy ki, mert van pénze :))))

100-200 ezer forint untig elég. 2 hónap alatt összespórolod.

Valójában persze te még öt év múlva is magyar fórumokon fogod verni a nyálad arról, hogy ez az ország élhetetlen és te istenuccse heteken belül kivándorolsz :))))

Jól ismert típus vagytok ti, tele van a nyafitokkal az internet.

2012. jan. 23. 16:23
 30/36 anonim ***** válasza:

16:11

"az ókori görögök és rómaiak konkrétan meglincselték a kapzsi, gonosz, uralkodásra alkalmatlan császárt vagy királyt"

Amit rendszerint polgárháború követett, melynek során a 2-3 kapzsi, gonosz, alkalmatlan trónkövetelő közül az egyik legyőzte a többit, aztán ő uralkodott, amíg meg nem gyilkolták :)))

Legalábbis a császárkor második felében nagyjából ez volt a műsor.

2012. jan. 23. 16:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!