Soha nem lesz egy normális élhető országunk?
"Hogy lehet ilyen hülyeséget kérdezni?
Mit gondolsz a 150 éves török megszállás 149. évében mit gondoltak az emberek akiknek már a nagyszüleik is a megszállás alatt születtek. Aztán egyszer csak vége lett nemdebár?
27 évesen sz@rt sem tudsz a világról."
Ebből hogyan szűrted le, hogy mit is tudok a világról? Én annyit mondok, hogy nekem nem tetszik, illetve már eléggé fárasztó ami a közéletbe megy egy ideje, és feltettem egy kérdést. Ha neked ez tetszik akkor gratulálok sok sikert!
Te mit tettél ezért az országért? És a sok kritizáló, aki az egyik vagy a másik politikai oldalt szidja, vajon letett-e valamit az asztalra? Nem undorodni kell és nem is gyűlölködni, hanem dolgozni, három gyermeket felnevelni és ahol lehet segíteni másokon. A politikában nem résztvenni, vagyis távol tartani magad a közügyektől szerintem a legrosszabb hozzáállás, az ókori görögök elűzték az ilyeneket a városaikból.
Persze sok az undorító dolog a politikában. De azért a rendszerváltás óta nem kevés küzdelem árán történt némi változás: A szabad rablástól eljutottunk a többé-kevésbé törvényes viszonyokig.
"Eljárok dolgozni 300 forintos órabérért"
Akkor holtbiztos, hogy Londonban kapkodnának utánad és 2 év alatt meggazdagodnál :))))
Újabb meg nem értett zsenit fedeztünk fel, aki csak azért nem tud érvényesülni, mert a mucsai Magyarország lehúzza :)))
14:51
Fáj az igazság, vagy mi a gond? :)))
15:33
"Persze, csak ennyi kell ahhoz,h kimenj külföldre, pénz nem is."
Azt hittem, az ember a pénzért megy külföldre, nem azért megy ki, mert van pénze :))))
100-200 ezer forint untig elég. 2 hónap alatt összespórolod.
Valójában persze te még öt év múlva is magyar fórumokon fogod verni a nyálad arról, hogy ez az ország élhetetlen és te istenuccse heteken belül kivándorolsz :))))
Jól ismert típus vagytok ti, tele van a nyafitokkal az internet.
16:11
"az ókori görögök és rómaiak konkrétan meglincselték a kapzsi, gonosz, uralkodásra alkalmatlan császárt vagy királyt"
Amit rendszerint polgárháború követett, melynek során a 2-3 kapzsi, gonosz, alkalmatlan trónkövetelő közül az egyik legyőzte a többit, aztán ő uralkodott, amíg meg nem gyilkolták :)))
Legalábbis a császárkor második felében nagyjából ez volt a műsor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!