Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Soha nem lesz egy normális...

Soha nem lesz egy normális élhető országunk?

Figyelt kérdés
Undorodom már az egésztől, 27 éves vagyok kb. 21 éves korom óta figyelek oda a politikára sajnos, de már okádnom kell. Borzalom, hogy magyar emberek egymással üvöltenek az utcán és soha semmibe nem tudunk megegyezni.
2012. jan. 22. 17:35
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
87%

"Ha eltakarodnak azok, akik szerint ez egy sz*r ország, akkor még van esélyünk"

Gondolod? Azoknak a legrosszabb a helyzete, akik tisztességgel dolgoznak, nem az állami segélyeken tengődnek. És általában ők is mennek el, a többiek meg maradnak "építeni az országot".

2012. jan. 22. 19:59
 12/36 anonim ***** válasza:
23%
Dehogynem lesz élhető, sőt már most is az. A hiba az Ön készülékében van! (bár ezt nehéz lenyelni)
2012. jan. 22. 20:32
 13/36 anonim ***** válasza:
81%
Szegény utolsó burokban él és nem volt külföldön. Vagy turbómagyar :D.
2012. jan. 22. 21:06
 14/36 anonim ***** válasza:
25%
vagy milliomos vagyok, és jól megy a vállalkozásom drága :)
2012. jan. 22. 21:27
 15/36 anonim ***** válasza:
74%
Na most képzeld el mi lenne, ha mindenki vállalkozó lenne. Érdekes, hogy más országokban egy mezei állampolgár, egy állami alkalmazott is tud normálisan éldegélni, nemcsak a milliomos vállalkozók kiváltsága ez.
2012. jan. 22. 21:34
 16/36 anonim ***** válasza:

18:22

"Nem. Aki teheti, menjen külföldre, én is azt teszem."

Azt teszed? Mikor?

Vagy te is azok közé tartozol, akik évek óta mondogatják, hogy nemsokára kivándorolnak, csak hát szakma és nyelvtudás meg bátorság nélkül marad a duma? :))))))

2012. jan. 22. 21:44
 17/36 anonim ***** válasza:
100%

ma 21:34 ez nem kiváltság.

Mélyebbről startoltam mint a "mezei állampolgár".

2012. jan. 22. 21:51
 18/36 anonim ***** válasza:
22%

Hogy lehet ilyen hülyeséget kérdezni?

Mit gondolsz a 150 éves török megszállás 149. évében mit gondoltak az emberek akiknek már a nagyszüleik is a megszállás alatt születtek. Aztán egyszer csak vége lett nemdebár?

27 évesen sz@rt sem tudsz a világról.

2012. jan. 22. 23:47
 19/36 anonim ***** válasza:
54%

"Érdekes, hogy más országokban egy mezei állampolgár, egy állami alkalmazott is tud normálisan éldegélni, nemcsak a milliomos vállalkozók kiváltsága ez."

Igen, hittest elmagad ezzel..

Magyarázd el mi a normális éldegélés?!

Az hogy ja, most keresek 3x annyit, akkor 3x annyi kölcsönt tudok felvenni és ugyan úgy mintha magyarországon egész életemet a kocsi és házikom kamatát fizetem, külföldön is ugyan ezt.

Mert megsúgok neked valamit, én külföldön élek, a svédek a bevándorlók, mindenki tele van adóssággal.

Anyám is 25 évesen jött ki, kelet tanulnia, satöbbi, diák hitelét élete végéig se fogja tudni vissza fizetni.

Oké, keres havi 27000 koronát, de mégse gazdag, ugyan úgy él kb mint egy minimálbéres, csak hogy kicsit kényelmesebb munkája van. Neki is havi 40 +órát kell dolgoznia, ahozz hogy a számlákat tudja fizetni..

2012. jan. 23. 00:25
 20/36 anonim ***** válasza:
60%
00:25 oké külföldön élsz,de hol? ugyan is más nyugatabbra lévő országokban valóban vígan éldegélnek minimálbérből,akár hitelek nélkül,mer a 2 szememmel látom.
2012. jan. 23. 01:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!