Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Lobogónk az antiszemitizmus?

Lobogónk az antiszemitizmus?

Figyelt kérdés

Akik mindig kikérik maguknak, hogy a kurucinfó, és a mögötte álló Jobbik nem antiszemita, az olvassa el ezt a cikket. Siklósi András a mellett érvel, hogy nyilvánosan is vállaljuk fel az antiszemitizmust, ami zsidóellenességet jelent, és amibe belefér annak "racionálisabb változata" a hungarista aszemitizmus, a zsidótlanítás is.

[link]

Aki nem akarja az egészet elolvasni, annak idézek egy jellegzetes mondatot:

Nem látom be, hogy miért lenne kirívóbb és elmarasztalhatóbb annak leszögezése, hogy nem kedvelem (utálom, megvetem) a zsidókat, mint lajstromozni azokat a kézenfekvő tényeket, hogy nem szenvedhetem a salátalevest (nem a növényi alapanyaga, hanem az íze miatt), a túl cicomás öltözékeket (harsány színviláguk és kihívó szabásuk okán), a lélektelen, modern „művészeteket” (mert nincs bennük maradandó érték), a patkányokat (mocskos, járványokat terjesztő életmódjukból kifolyólag), vagy a hazugokat és a zsebtolvajokat (mert rendre megsértik az erkölcs, a becsület s a lovagiasság normáit) stb.

2012. jan. 21. 14:06
 1/9 anonim ***** válasza:
34%
Na és ezzel mi a baj?
2012. jan. 21. 14:31
 2/9 anonim ***** válasza:
80%

"a mögötte álló Jobbik nem antiszemita"

Elég nehezen fogsz te itt propagandát terjeszteni, ha eleve egy hazugsággal indítasz.

2012. jan. 21. 14:45
 3/9 anonim ***** válasza:
66%
Akkor ezek akik zsidóellenesek, már nem néznek se filmet , se színházba nem járnak, mert 80 % zsidó a művészvilágnak. Nagyon műveltek lesznek
2012. jan. 21. 14:54
 4/9 anonim ***** válasza:
42%

"ma 14:45"

na ezt gondold át újra-

2012. jan. 21. 18:20
 5/9 anonim ***** válasza:
Át van az gondolva, persze tudom, hogy szerinted minden mögött a Jobbik áll, mert ez a mániád. Nem tudok osztozni a paranoid pszichózisodban, sajnálom.
2012. jan. 21. 20:21
 6/9 anonim ***** válasza:
A Jobbik gonosz.
2012. jan. 21. 22:30
 7/9 anonim ***** válasza:

"ma 20:21"

Paranoid te vagy ha azt mondod én ezt gondolom.

Szóval gondold át újra.

2012. jan. 21. 22:31
 8/9 anonim ***** válasza:
Hogy mondja a tőrvény, kötelező szeretni őket,mert ha nem akkor az már antiszemitizmus?
2012. jan. 21. 23:37
 9/9 A kérdező kommentje:
Nem kötelező szeretni, de elvi síkra emelt programként utálni se muszáj. Sőt, ez lehet, hogy senkinek se jó.
2012. jan. 22. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!