Lobogónk az antiszemitizmus?
Akik mindig kikérik maguknak, hogy a kurucinfó, és a mögötte álló Jobbik nem antiszemita, az olvassa el ezt a cikket. Siklósi András a mellett érvel, hogy nyilvánosan is vállaljuk fel az antiszemitizmust, ami zsidóellenességet jelent, és amibe belefér annak "racionálisabb változata" a hungarista aszemitizmus, a zsidótlanítás is.
Aki nem akarja az egészet elolvasni, annak idézek egy jellegzetes mondatot:
Nem látom be, hogy miért lenne kirívóbb és elmarasztalhatóbb annak leszögezése, hogy nem kedvelem (utálom, megvetem) a zsidókat, mint lajstromozni azokat a kézenfekvő tényeket, hogy nem szenvedhetem a salátalevest (nem a növényi alapanyaga, hanem az íze miatt), a túl cicomás öltözékeket (harsány színviláguk és kihívó szabásuk okán), a lélektelen, modern „művészeteket” (mert nincs bennük maradandó érték), a patkányokat (mocskos, járványokat terjesztő életmódjukból kifolyólag), vagy a hazugokat és a zsebtolvajokat (mert rendre megsértik az erkölcs, a becsület s a lovagiasság normáit) stb.
"a mögötte álló Jobbik nem antiszemita"
Elég nehezen fogsz te itt propagandát terjeszteni, ha eleve egy hazugsággal indítasz.
"ma 14:45"
na ezt gondold át újra-
"ma 20:21"
Paranoid te vagy ha azt mondod én ezt gondolom.
Szóval gondold át újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!