Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mindenki az MSZP-t hibáztassa,...

Mindenki az MSZP-t hibáztassa, mint politikusok, mint választók 1998-2002-ig mit tett a FIDESZ Magyarországér?

Figyelt kérdés
Szerintem semmit, aki vissza emlékszik rá az a kormányzás egy nagy 0 volt!

2012. jan. 17. 08:10
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

"Előbb tanulj meg helyesen fogalmazni és helyesen írni, csak utána kezdj politizálni. Ne lépj Schmitt Pálunk nyomdokaiba kérlek..."

Miért jön mindenki a helyesírással? most az a fontos vagy a kérdés? vannak itt sok helyesírási hibák ami engem egyáltalán nem érdekel s...ok rá: ha valakit ez érdekel akkor menjen el tanárnak és ott szajkózza a tudását na meg nézze meg a többi lapot és keresgesse a hibákat és figyelmeztesse az írókat a hibákért van belőle elég sok jó keresgetést!

2012. jan. 17. 08:58
 12/16 anonim ***** válasza:

Én nem akarok keresgetni hibákat.

Nem akartalak megbántani, de alap ha felteszünk egy kérdést akkor az legalább helyesen legyen megfogalmazva/írva...

Ennyi...

2012. jan. 17. 09:03
 13/16 A kérdező kommentje:
Akkor leírom normálisan: mit tett a Fidesz Magyarországért Az eső megnyert választásán? Mindig ugyanazok hangoznak el, hogy az MSZP tönkretette az országot, felhalmozták az adósságot stb. Amikor a rendszerváltás volt akkor Kádárt szidták, hogy mekkora az állam adósság miközben az egész idáig megválasztottak mid egy nagy 0 volt mind. 22 éve semmi jó csak szaporodik az államadósság nőnek az adók a bérek maradnak és nekem nekünk kell kifizetni azt az adósságot amit nem is mi választók vettünk fel még is nekünk kell elszenvedni a más hülyeségét.
2012. jan. 17. 09:17
 14/16 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező! Értem az indulataidat, de értsd meg, az embert a fogalmazásmódja, az írásának helyessége is minősíti. Ez azért fontos, mert többnyire ennek megfelelő minőségű választ kap.

Igazad van a 22 évről, de azért a válasz nem ennyire egyszerű. 1989-ben az emberek döntő többsége azt látta, milyen jól élnek nyugaton, és a sok bezártság után ők is ezt szerették volna. E vágy már nem tette lehetővé annak mélyebb meggondolását, hogy miképpen lehet kapitalizmust bevezetni igazságosan rövid idő alatt, tapasztalatok nélkül. Hát ekképpen.

Az akkori rendszerváltó között bizonyára sok tisztességes szándékú akadt, aki jót szeretett volna. De sok hitvány ember látta meg a mások kárára történő gyors meggazdagodás lehetőségét is, akik tudták, üres szólamokkal hogy kell elvarázsolni a vágyakozó, ámde hozzá nem értő tömegeket.

Ez történt, ez történik ma is hatványozottan. Azt kell felismerni, hogy nem elég új célokat kitűzni, új szabályokat alkotni, érvényesíteni is kell őket. Ahhoz pedig erő kell. Diktatúrában az információhiány (torzítás) és közigazgatási, fegyveres kényszer, demokráciában a többség akarata. A többség mi vagyunk, ezt akarjuk, amíg mást nem akarunk, így marad.

Ma még nem tudjuk, nem hisszük, hogy akarhatunk mást.

2012. jan. 17. 10:06
 15/16 anonim ***** válasza:

"Kedves első válaszoló (és mindenki)!

Pontosítsunk: az időszak elején csökkentették az államadósságot, hogy az időszak végére a (a kezdeti) duplájára növelhessék."

Ha sikerült volna felfogni, azt írtam, hogy GDP-hez viszonyítva. Illetve ha most euróban számítasz államadósságot, akkor olyankor is euróban számold, amikor azt írod, hogy most épp rekordszintű az államadósság.

2012. jan. 17. 10:55
 16/16 anonim ***** válasza:
Előzőhöz! Felvetésre lehet érvet mondani, vagy cáfolni. Lehet másról beszélni is, nem említett kérdésben kioktatni, de ez nem az én műfajom, tehát legyen a tiéd az utolsó szó.
2012. jan. 18. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!