Ti beleegyeznétek, hogy két Magyarország legyen?
Vannak a kelet-hívők(általában jobbikosok), illetve a nyugatiak. A két tábor között olyan megoldhatatlan ellentétek feszülnek, ami hosszú távon felemészti az embereket.
Nyilván egyáltalán nem reális a dolog, ezért csak elméleti a kérdés:
Ti beleegyeznétek, hogy a "nyugatiasabb" megyéket, településeket (pl. Bp, Komárom, GyMS) leválasszák az országról, esetleg Németország mintájára a Duna mentén az országot kettévágják?
Az egyik tábor maradna az EU-ban, liberális, demokratikus berendezkedésű lenne, egyszóval "nyugati". A másik tábor megvalósítaná a Jobbik intézkedéseit, csatlakozna az Eurázsiai Unióhoz, vagy ilyesmi.
Egyrészt így mind2 tábor megvalósíthatná főbb terveit, másrészt pár év múlva kiderülne, hogy melyik a jobb.
Tudom, ez hülyeség, csak eljátszottam a gondolattal, és hol kérdezzem meg, ha nem itt.
Egyébként nem én találtam ki, néhány szélsőjobbos írta, hogy Bp-t le kellene választani az országról.
Ti belemennétek, ha egyszer reális lenne?
Nem elég, hogy Magyarország darabjaira esett az első világháború után?
Ha nem fértek meg egymástól, akkor miért nem jöttök Erdélybe? vagy más részeibe a volt Magyarországnak?
Akkor nem kéne egymást lássátok, és mindenki élne boldogan.
Miért lenne hülye a kérdés? A válaszokból láthatod, hogy van rá igény.
Egyébként sok országban hallottam, olvastam már ilyet. A németeknél még mindig sokan akarnak kettészakadni. Az olaszok észak-dél konfliktusát mindenki ismeri. Olaszországban még pártja is van az elszakadásnak(Lega Nord).
Arról van fogalmad, hogy Németország miért szakadt ketté anno? Nem az ott lakók kérték, nyugodtan hidd el, és az meg nem igaz, hogy a mai németek akarnák a kettéválást.
Arról nem is beszélve, hogy a politikusoknak nem lenne kire tömegesen alapozni a választási taktikájukat, programtervüket, és nem mindegy az, hogy x ezerrel több/kevesebb szavazó van-e!
Kettészakadva még könnyebben lehetne gazdaságilag is támadni az országot!
"A válaszokból láthatod, hogy van rá igény."
Az ilyen hülye kérdések kiírói miatt van igény többek között ciánkapszulára meg stukerre is.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!