Ha kilépnénk valószínűleg visszafizethetnénk az eddigi támogatásokat. A vámmentesség nem vonatkozna ránk, ezért kvázi senki sem rendelne tőlünk. Szlovákia és Románia pedig sokkal erősebb módon tudná érvényesíteni ellenünk az akaratát, mivel ott állna mögöttük a fél kontinens.
Az autógyárak is inkább az unióba települnének át, valószínűleg az említett két országba.
A kint élő magyar munkavállalók jöhetnének haza(ami gondolom baromira tetszene nekik), az ő helyzetükre nincs is kidolgozva forgatókönyv.
A pozitívumok is kérdésesek:
Vajon felépülne ismét a cukorgyár? Venne tőlünk valaki cukrot? Képesek lennénk olcsón előállítani? Tényleg olyan fontos a cukorgyár?
Milyen lenne a viszonyunk a többi baráti országgal? Ha az EU bedől, miért élnénk túl egyedül, mikor a gazdaságunk ugyanúgy tőlük függene?
Nagyon sok buktatója van a kilépésnek, és ez ugye nem csupán gazdasági, hanem társadalmi kérdés is, ami még bonyolultabbá teszi.
Nem kilépni kell, hanem olyan kormányt rakni a mostani helyére, aki befelyezi végre ezt az idióta szabadságharcot és leül szépen játszani a többiekkel. Az EU köldökzsinórján lógunk a pöcegödör felett, ha elvágjuk, akkor jó nagyot csobbanunk és megfulladunk. Ugye ezzel mindenki tisztában van??
A lakosság többsége lesz@rja a szuverenitást, az viszont már jobban izgatja, hogy miből ad enni a kölykeinek.
ma 16:12
Le lehet pontozni, de úgy is ez az igazság. :-) Ti sértegettek engem? Hogy egy taknyos vagyok? Ahhoz képest ti viselkedtek úgy. :-)
# 22/23
Végre valaki. De majd jön mindjárt hogy hazaáruló vagy.:)
ma 16:20
Nem vagyok rajongója senkinek, és nem az UFO-s meséi, hanem a letisztult világnézete miatt követem az írásait.
buszke93
Csak hogy értsd a számokat: Erre többen szavaztak mint a 2/3-os Fideszre.
Érti? Ha nem érti, legalább szégyelli? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!