Szerintetek mekkora az esélye annak, hogy Orbánc Viktor miatt kidobnak minket az Unióból az uniós tagországok a közeljövőben Viktorunk politikája miatt?
Az nem Orbámtól függ.
Ha ven belőlünk elég hasznuk, sok piacot és fogyasztást adunk és csekély versenyrészvételt kapunk, sőt kézjelre űlünk, állunk sőt ha kell fekszünk is, akkor 1000 évig is tagok lehetünk!
"szittyatarzan válasza
Miér kellene sorbaállni?
Vannak országok amik nem Eu sok, de Schengen-i ek.
De mi hasznunk is vólt eddig az Eu ból?
"gazdaságigag, munkahelyek tekintetében, valami a társadalom számára hasznos"
Mert én sok sok dolgot írhatnék, amin buktunk.
És ez nem azért van mert én a Tatárokat kedvelem, hanem mert tényszerűen kezelem a dolgot.
Nem fognak kitenni.
A bankadóval, a multiadóval van főként bajuk.
Meg kell értetni a németekkel és a franciákkal, hogy az Unió nem egy burkolt gyarmatosítási lehetőség, hanem azonos jogú államok közössége.
""Meg kell értetni a németekkel és a franciákkal, hogy az Unió nem egy burkolt gyarmatosítási lehetőség, hanem azonos jogú államok közössége.
Ezen jót nevettem!
Ugyanis ők irányítanak és pontosan tudják milyen elvek mentén. Mire a magyarok megértik hogy mi is a valódi helyzet, addigra itt semmi nem marad ami mellett kilehetne állni. Mindent felszámolnak, és gyarmatosítanak.
Soha nem voltunk partnerek, ez mára azok számára akik tisztán látnak nyilvánvalóvá kellett hogy váljon.
Alap eset hogy a sz@rukat ránksózzák, de ha kell akkor az itteni konkurenciát fel is számolják. Ha nem bírnak valamely ágazattal, akkor úgy inézik a kvótákat hogy veszeteséges üzemméretek alakuljanak ki, esetleg a feldolgozás vagy a kereskedelem segítségével buktatnak be.
Ha semmi nem elég ahoz hogy megöljenek, akkor egyzserűen bezáratnak, megszűntetnek bizonyos tevékenységeket.
Lehet most azt mondani hogy elvakult vagyok meg hogy maradi és nyugat ellenes, de ez sajnos nem igaz! "bár csak ez lenne" De sajnos a tapasztalatok ékesebben beszélnek mint én.
Bár csak kidobnának!
Ugy is ez lesz belőle. De nem Orbán Viktor miatt hanem az érdekek miatt, jah és nem csak mi leszünk egyedűl akik nem lesznek benne akik most benne vannak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!