Szerintetek mekkora az esélye annak, hogy Orbánc Viktor miatt kidobnak minket az Unióból az uniós tagországok a közeljövőben Viktorunk politikája miatt?
Csak azt látom,hogy mióta az EU-ban vagyunk egyre többet dolgozunk és mégsem jutunk előrrébb,sőt.De ezt írhatnánk a politikusok számlájára is,vagy közös cekkre.
Az esélye szerintem csekély,korlátozhatják a szavazati jogot az EP-be,de nem vághatnak ki minket,ha jól informált vagyok,bár lehet tévedek.
1: Semmi sem tart örökké. Ez cáfolhatatlan. Majd csak jön valami/valaki aki véget vet az egésznek (nagyjából mint anno Hitler).
2: Mire kidobnak az EU-ból (ami elég valószínűtlen), akkor remélem már nem Orbán lesz, mert akkor még inkább azt csinál amit akar.
Sziasztok!
Nagyon köszönöm a sok hozzászólást, nem számítottam ennyire, szóval pozitív meglepetés volt. :)
Igen, legnagyobb valószínűséggel eu tagok fogunk maradni, bár tegnap olvastam egy francia politikus véleményét Magyarországról, aki szerint nincs helyünk az év-ban. Bár egy fecske szerintem nem csinál nyarat. :)
És hogy Orbán mit tehetne, ha kilépne mégis Magyarország az eu-ból? Szerintem nemhogy meginkább irányítana, hanem méginkább összeszarná magát, mert akkor védelem nélkül szembenézne a nép haragjával és szerintem sem az eu, sem a rendőrség nem tudná megvédeni.
Nekem ez a véleményem, bár lehet, hogy ez nem így van.
Szóval szerintem sem fognak kidobni minket. Max most jól megbüntetnek minket olyanért, ami a miniszterünk egyeduralmi kívánalmai miatt van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!