Igaz, hogy tervben van az, hogy megszűnik a Budapesti tömegközlekedés?
Igen igaz! Most majd bringával kell járni az Orbánságból a Tarlóságba!
ISTENEM ADD HOGY CSŐD LEGYEN!
Még jó hogy hogy az mszp ingyen bkv-t akart.
Na mindegy ha megszűnik menjetek bringával vagy amivel akartok én leszarom.
Jó hogy egyesek rendesen átgondolják a történések következményeit... "Én nem pesten lakom, nekem mind1", meg "legalább nem lustulnak el az emberek" WOW. Pesten BKV nélkül mondom mi nincs:
1, Oktatás. Gondolom ezt nem kell ecsetelnem.
2, A dolgozó emberek igen nagy %-a ezzel jár be dolgozni. Namost, ha ez napokig nem megoldott, nincs pesten termelés, ergo az a gpd ki is esik. Pest vahol 30+%-ban adja az ország gpd-jét. Ez naponta kb. 10milliárd forintot jelent, adóbefizetés formájában. Mint tudjuk nem is olyan régen 300milliárdos rés milyen nagy fejtörést okozott az idei büdzsében. Namost, akkor ha nincs 10napig bkv az -100milliárd, instant. Hogy gazdálkodod ki, nagyokos? Ha csődöl a BKV, csődöl pest, csődöl az ország. Persze ezt nem fogják hagyni, ez egyértelmü.
1,7 millió ember él Bp-en, és még nyolcszázezer az agglomerációban. Ennyi ember használja a BKV-t napi szinten. Ez konkrétan az ország negyede. Ennyi embert nem lehet ellehetetleníteni, bármennyire is nem érdekli ez esetleg a vidéki lakosságot.
Nem kell egyébként tervbe venni a megszüntetést, finanszírozás hiányában leáll magától is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!