Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akik szerint Orbán Viktor a...

Akik szerint Orbán Viktor a lehető legjobb miniszterelnök, azok mivel tudják alátámasztani ezt a kijelentésüket?

Figyelt kérdés
2012. jan. 9. 19:20
1 2 3
 21/26 bumbi02 ***** válasza:
77%

Ott nézted be, hogy szerinted ilyen véleménye önállóan nem lehet magától senkinek! Amit meg te hiszel, azt meg abszolút igazságnak feltételezed. Le kéne szállnod a magas lóról. Minden oldalon vannak olyanok, akik azt szajkózzák, amit beadnak nekik, ugyanakkor egyáltalán nem ritka, hogy egy értelmes gondolkodású, tájékozott ember ugyanarra a következtetésre jut saját magától, amire azon párt emberei, akikre szavazott, vagy szavazni fog.

Na ja, csak ahányszor visszakérdezem nem kapok érdemi választ csak azt a ferdítő választ amit a kormány is szokott előhozni... Tanári logika: ha két gyerek egymástól függetlenül ugyanazt a baromságot írja akkor valószinüleg egymásról lesték..

Spekulánsok.. tudod ki még a spekuláns? Az Orbán.

Mikor november végén bejelenti hogy december közepe után pár nappal spekulációs támadás lesz Magyarország ellen... És mit ad Isten.. tényleg az volt.. Más dolog hogy amiatt mer előhozták a jegybankosdit.. Orbán pedig pontosan tudta hogy ugrani fog a forint lefelé ettől..

2012. jan. 9. 21:29
 22/26 anonim ***** válasza:
36%

"Én is itt éltem az elmúlt 8 évben, de egyszerűen akkor nem foglalkoztatott az hogy a pénzem devizában legyen vagy forintban, vagy hogy külföldi bankhoz menekitsem vagy itt merjem-e tartani, nem foglalkoztatott az hogy jobban megéri-e külföldön tanulnom anyagilag." A gazdaság nem olyan dolog, amit, ha elk*rnak, akkor egyik napról a másikra jelentkezik a hatása. Tudod, maga a böszme mesélte, hogy trükkök százait vetették be, hogy ne derüljön ki az elk*rásuk! Amikor ez az időszak volt, abból a kisember anyagilag semmit nem vett észre, pedig akkor égették fel MAgyarország gazdaságát, és alapozták meg a mostani áldatlan helyzetet. Akkor halmoztak hitelt hitelre, az alatt az "emúúúttnyócév" alatt 3-szorozódott meg a magyar államadósság, az alatt az idő alatt vették fel orrba-szájba a hiteleket. De ha legalább arra használták volna, hogy próbálták volna rendbe hozni a gazdaságot, ehelyett beérték azzal, hogy csak megnyerjék valahogy a 2006-os választást. Medgyessy k*rta el elsőnek. 2004-re ezt maguk is belátták, suttyomban jött Gyurcsány, de nem ismerte be, nem ám, mert akkor jön az Orbán 4 évre! Mindent a hatalomért, az ország meg le volt ejtve, ez volt az igazi gond. Nemhogy próbálták volna helyrehozni Medgyessyék nagyon súlyos hibáját, még tovább tetézték azt, pusztán a hatalom megtartása volt a cél. A 2006-os módszereik meg külön megérnének egy misét a demokrácia és az emberi jogok sárbatiprása cím alatt.

"Még mindig az ösződi beszéden lovagoltok mikor Orbánéknak hónaponta futnak ellentmondásokba" Ellentmondásokba, vélt ellentmondásokba blablabla. Amúgy meg igen, hazudnak ők is, hisz politikusok. Tudod, csak a mérték a nem mindegy. Hazudik a kisember is, hazudok én is. Például hazudok, ha le akarnak lejmolni, és lóvét kérnek tőlem, azt mondom, nincs pénzem, nincs cigim stb. De ez nem ugyanaz, mint amikor valaki aljas indokból, haszonszerzésből, lejáratásból roszzhiszeműen napi szinten hazudik, úgy hogy már a szeme sem áll jól. Orbán olyan ilyen téren mint a többi politikus, játssza a játékát, hogy keresztülvigye a céljait, ami szerinte és jelenleg az emberek többsége szerint az ország érdeke lenne. Ezzel szemben viszont hazudozás terén a hírhedt Gyurcsány egész más kategória. Hiába szeretnének ballibis emberek vagy akár Jobbikosok egyenlőséget tenni a két ember között, soha nem fog menni. Az egyik egy államférfi, akit sokan tisztelnek és sokan utálnak, a másik meg egy beteg pojáca, akit sokan utálnak, a sajátjai meg már régen szégyelnek!

"A szijjártó képes a Nem tetszik a rendszer-tüntetésre azt mondani hogy nekik se tetszik a rendszer" Nemcsak Szíjjártónak, de nekem sem tetszik a rendszer! Gyűlölöm ezt a globalista berendezkedést, hogy néhány erősebb beleavatkozik mindenbe, kiszipolyoz, kifoszt amit csak tud, de olyan aljasul, hogy közben hinti szerte szét a szabadság illúzióját! Igen! Nem tetszik a rendszer, nem tetszik az Eu és Amerika politikája, nem tetszik a helyi hazaáruló ballib, akiknek a nemzet semmit sem jelent!

"A 2002-2009es években igen, rosszul teljesített a gazdaság, elismerem, de most még rosszabbul teljesít a gazdaság," Így van. Magyarországot lelökték a lejtőn. A kormány húzza veszettül a féket, és nem is csinálják rosszul, de még ígyis csak egyre rosszabbul gyorsulunk, mert egyesek most is csak a saját önös pénzérdekeiket nézik, és még löknek rajta ahogy csak tudnak. Leszarják, hogy ezzel mindenki bukik itt, csak minél jobban gyűlölje a kisember Orbánt. Mert a kisemberek zömében Orbánt fogják gyűlölni, nem a gátlástalan nagytőkét, akitől megvédeni próbálja őket ez a szemét Orbán, amikor meg majd észbe kapnak, már nagyon késő lesz.

"csak még hozzá kell tenni azt hogy az embernek nincs meg a jogibiztonság érzete." Nekem megvan a jogbiztonság érzetem. 2006-ban viszont féltem. Nem személyesen féltem, mert én nem mentem fel Bp-re, de jogbiztonság érzetem nem sok volt. Koncepciós perek. Egymásnak falazó és hamistanúzó rendőrök, kitüntetett emberkínzó verőlegények, hadd ne soroljam.

"A rendőrterrorról meg ne is beszéljünk, mert elképesztő hogy a rendőrök vannak a "bünözö" oldalon és a csürhe van az "ártatlan" címszó alatt..." Tényleg elképesztő, hogy a rendőrök nagyon súlyos emberellenes bűncselekményeket követhettek el politikai felbújtásra, és még a mai napig nem történt meg elszámoltatásuk, és úgy tűnik ezt is megint megússzák. A csürhe nincs az ártatlanok oldalán. Az ártatlanok oldalán a 2006-os tüntetők voltak. A csürhe az csürhe volt, de látom neked is jól megy az összemosás. Ha holnap Bumpi feliratú pólóban fejbe verek egy rendőrt, abban ugye te is ugyanolyan felelős leszel mint én? :)

"Hillary Clinton kifejezte hogy nem szólhatnak bele, nem is teszik, csak aggályai vannak." Látom nem érted. Engedd meg, hogy lefordítsam hétköznapi nyelvre. A fentiek a következőképpen szólnak egyszerűen: Nem akarok bele szólni a dolgaitokba, de rátok fogom borítani az asztalt, ha nem úgy csináljátok a dolgaitokat, ahogy én mondom. Tiszteletben tartom a belügyeiteket, de azért ezt nem vegyétek szó szerint. Megmondjuk, hogy mi a pálya, és ti meg azt fogjátok csinálni!" Clinton asszony ezt mondta. Megfenyegetett minket virágnyelven.

"Barrosso pedig valamilyen szinten beleszólat. Tudod mikor beléptünk az EU-ba, elfogadtunk bizonyos egyezményeket. Na és ha azoknak a betartását az EU veszélyben látja, akkor erre had figyelmeztessen" Magyarország nem követett el semmit, ami ütközik az Eu-s jogba. Kifogásoltak több mindent, de nem tudtak igazából semmi olyat mondani, ami konkrétan ütközik az Eu-s joggal. Vannak anomáliák, de ilyenek minden országban vannak, csak működik a kettősmérce. Minden dolog most az MNB körül forog, a pént körül. Ez van a középpontban, a többi az mind körítés! Egyébiránt Németországban meg a kancellárnak, Merkel asszonynak van beleszólása a saját bankjuk dolgába, nézz utána! Amit Orbánék akarnak, az nem túl gyakori az Euban, de nem ütközik semmilyen joggal.

"Orbán Viktor a mi magyar Don Quijote-nk.. beképzel egy csomó ellenfelet magának. IMF, EU, demokrácia.. Ezzel kicsit odanyal a szélsőjobbnak, mert az is elég EU-ellenes legtöbbször, így megszerzi azoknak a szimpátiáját is.." Teszek rá. Valószínűleg elég rafkós politikus, hogy ezzel is tisztában van ezzel, és picit rá is játszik. Viszont akárhogyis, a pénzvilág spekulánsai igenis keményen nekimentek Orbánnak is a Fidesznek is, de egész Magyarországnak is, több ezer magyar ember állását veszélyeztetve. Nem kell sokat agyalni rajta, hogy most melyik is igazából Magyarország ellensége!

A Fidesz 4 évre lett megválasztva, és ezt a 4 évet hatalomban is kell tölteniük, mert ez volt a nép akarata, ez a magyar demokrácia. Ha letelt, mérlegelnek a választópolgárok, és döntenek belátásuk szerint. 2010-ben én komolyan a Jobbikra szavaztam, lehet, hogy 2014-ben is végül rájuk fogok, lehet, hogy a Fideszre, de hogy a kettő közti időben én kiállok mellettük, amíg kiállnak Magyarország függetlenségéért, na az is biztos!

2012. jan. 9. 22:13
 23/26 anonim ***** válasza:
49%

"Orbán pedig pontosan tudta hogy ugrani fog a forint lefelé ettől.."

Azt tudta, hogy az IMF fog ugrani. Azt is tudta, hogy ezt meg kell lépni, mert az Magyarország jövőjének a záloga. Tudta, és meglépte! Talán bűn! Szerintem egyáltalán nem. Az IMF, az Eu és Amerika meg bemutatkozott. Orbán egyszerűen tudta, hogy nem fogják szó nélkül hagyni, hogy le akarja őket szedni a csöcsről, és mégis megtette. Manipulált? Igen! Nem tette jól? :)

2012. jan. 9. 22:20
 24/26 bumbi02 ***** válasza:

Most válaszolhatnék pontról pontra megcáfolva, de igazából teljesen fölösleges lenne, főleg az olyan sorok után amikben szerinted Orbán nem hazudott akkorákat mint Gyurcsány, vagy hogy 2006ban rendőröktől féltél (édesapám rendőr volt, és felhívhatták volna őt is hogy uzsgyi fel, nem érdekel h aludtál.. frankó lett volna az éjszakám nekem is), az hogy rendőri brutalitásról beszélünk, mikor egy rendőrnek az ujját kétszer kellett visszavarrni? mikor egy rendőrnek eltört a lába? Amikor nem veszed észre Szijjártó nyilatkozatában a hülyeséget, mikor utolsó vérig véded a kormányt. Tudom a politika ilyen. Nem lehet meggyőzni a másikat a saját igazadról. És látom hogy ez rád is igaz. Én szoktam engedni, ha belátom hogy tévedtem, itt politika témakörben is többször is elismerem ha tévedtem. Orbánék egyelőre tovább görgetnek minket a lejtőn.. Ennél nagyobb költségvetési hiány az elmúlt 10 év alatt csak Gyurcsány alatt volt (most 1800 milliárd lett, 2006ba 2000 milliárd volt)

Az államadósság növelésbe Fidesznek is meg volt a része.. 2001-2007 közt növekvő államadósságnak a 15%át az önkormányzatok okozták (Fideszes önkormányzatok) ...

Orbán nem elég hogy hazudik, de még pofátlan is. Higgadt ember vagyok, de ma néztem egy videót, amin felhúztam magam.. Orbánnak neki szegezték a kérdést - Simorral való egyeztetés után - hogy Felelősnek tartja-e magát a forint gyengülése miatt?

- A jegybank elnök erről nem nyilatkozott.. Aztán nevetve elköszön. háttérbe meg ott nevet Szijjártó... Egyértelmü volt hogy kinek szólt a kérdés..

Igazából meddő vita, nem is igazán várom el hogy válaszolj, úgyse jutunk előrébb, se te, se én. De azért remélem majd te is felébredsz és átlátsz a narancsködön.. 2014-ben már nem lesz Fidesz hatalmon..

2012. jan. 9. 23:33
 25/26 anonim ***** válasza:

ma 21:16

A szegényektől veszi el azt a 300-500 ezer forintot,(csipsz, eb, kamatadó, stb-vel) amit a 15%-os adókulcs miatt, a gazdagok visznek haza. Többek között maga orbán is többet keres az új egységes adókulcsnak köszönhető.

2012. jan. 10. 00:06
 26/26 Ebern ***** válasza:

Tapasztalatból meritve értékelhetünk az országszempontjából és a nemzet fennmaradása céljából csak egy emberre eshet a választás és ez Orbán Viktor a rendszerváltás után. Görögorsdszág sorsára jutottunk volna kormányzása és politikája nélkül.

A történelem multjából válogathatunk hogy mikor és milyen helyzetből milyen eszközökkel épített vagy rontott a szabadon választott miniszterelnök. A jövő lesz csak képes e kérdésre valós választ adni.

2012. okt. 18. 07:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!