Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akik szerint Orbán Viktor a...

Akik szerint Orbán Viktor a lehető legjobb miniszterelnök, azok mivel tudják alátámasztani ezt a kijelentésüket?

Figyelt kérdés
2012. jan. 9. 19:20
1 2 3
 11/26 bumbi02 ***** válasza:
46%

De láthatod az euróval való zsarolással büntet a világbank amiért próbál szerencsétlen Miniszterelnökünk függetlenné válni az adósságtól

Ezt kifejthetnéd részletesebben is.. Euróval zsarolnak???

Amúgy akik szerint Orbán a legjobb miniszterelnök, azok általában az Orbán által betanított mondatokat tudják mondani (persze vannak pozitiv kivételek, pl Kolopele önállóbb ennél) de 90%ukra ez igaz. Neki állnak tolni a

- emúúút8ééév

- külföldi tőke zsarnokság

- szabadságharc

- spekuláánsok

és hasonló szövegeket. De ritka mikor önálló gondolatot formálnak.

2012. jan. 9. 19:56
 12/26 anonim ***** válasza:
40%

Ma 19.45. "A válasz 0%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 52%-ban hasznos válaszokat ad."

Egy idős ember megírta a színtiszta igazságot erről az országról, a jutalma pedig az, hogy ezen oldal trolljai 0 százalékra értékelték hozzászólását. Elgondolkodtam komolyan, hogy ezt a Gyakori kérdések.hu-t tényleg meg kéne hagyni az infantilis trolloknak, és a ballibsiknek. Hála Istennek, mikor szavazni kell menni, nem jönnek elő, mert az jelen helyzetben a végét jelentené ennek az elcsszett országnak.

2012. jan. 9. 20:30
 13/26 bumbi02 ***** válasza:
58%
Hát színtiszta igazságnak nem nevezném, csak be tanult sablonnak.
2012. jan. 9. 20:36
 14/26 anonim ***** válasza:

"Ha ilyen okoska vagy, akkor értenéd a kérdést, a primko válaszodra reagáltam."

Ha használnád a szemed, akkor látnád, hogy nem az én válaszomra reagáltál lükegyerek.

2012. jan. 9. 20:43
 15/26 anonim ***** válasza:
Akkor visszamenőleg a válaszomat te is vedd magadra.
2012. jan. 9. 20:54
 16/26 anonim ***** válasza:
48%

Bumbi. Ott nézted be, hogy szerinted ilyen véleménye önállóan nem lehet magától senkinek! Amit meg te hiszel, azt meg abszolút igazságnak feltételezed. Le kéne szállnod a magas lóról. Minden oldalon vannak olyanok, akik azt szajkózzák, amit beadnak nekik, ugyanakkor egyáltalán nem ritka, hogy egy értelmes gondolkodású, tájékozott ember ugyanarra a következtetésre jut saját magától, amire azon párt emberei, akikre szavazott, vagy szavazni fog. Tudod, nem mindenkinél úgy működik a dolog, hogy van egy kedvenc pártja, aztán mindig elhiszi amit a szájába adnak, és ha a pártjának épp az ellentettje lenne a véleménye, akkor az ő véleménye is úgy változik.

A legtöbb jobb oldali azért "emúúút8ééévezik", mert itt élt az elmúlt 8 évben ebben az országban, és végig élte az ország eladósítását, Gyurcsány vérlázító hazudozását, a pénzügyi adatok meghamisításável való választás megnyereését, a 2006-os rendőrterrort, és az egész böszmeséget.

"külföldi tőke zsarnokság" Orbánék még egy szót sem szóltak. Én nem is foglalkoztam már jó ideje politikával, aztán meg egyre csak jöttek a hírek, hogy az EU, Amerika, meg mindenki aki le se szarta a mi kis demokráciánkat, most odáig van meg vissza. Tudod, én meg nem az az ember vagyok, aki ezt nem furcsálja, és majd csak úgy elhiszi puszira. Ez nagyon büdös volt, és büdös most is. Akinek van egy csepp esze, az nem hisz a sajtónak, hanem elgondolkodik. Én is ezt tettem, és pont ugyanarra a következtetsére jutottam, mint több millió jobb oldalo honfitársam. Biztos mi vagyunk a hülyék, minket manipulálnak, és nem azokat akik elhiszik ezt az alkotmányos fékes, médiacenzúrás sutyerák dumát. Tudod mi sért engem a legjobban, hogy ennyire durván hülyének próbálnak nézni. Számomra az ilyen dumák rettenetesen átlátszóak. Engedd meg, hogy eláruljam neked, hogyha a Fidesz nem próbálta volna meg visszaszerezni az MNB-t, le se tojták volna mi folyik itt. Ment volna egy kis ajjvékolás, aztán utána semmi, ahogy szinte az összes hasonló ilyen ügyben. Csakhogy itt most komoly pénzekről van szó, na ez az amiért felléptek velünk szemben, az összes többi vádpont pedig egy nagy humbug, ürügy!

"- szabadságharc" Átvitt értelemben igen az. Magyarország próbálja megvédeni a függetlenségét. Nem fegyverekkel, nem vérrel, hanem diplomáciai eszközökkel, és avval ami a gazdaságunkból még maradt.

"- spekuláánsok" ÁÁÁ, nincsennek ilyenek, kitaláljuk őket! A Moodist is mi találtuk ki a Fitchet is, a harmadik zsidó hitelminősítő is csak a képzelketünk szüleménye. Barrosso és Hillary Clinton is egész véletlenül kezdett el aggódni értünk, egymástól persze teljesen függetlenül. Le se szarták 2006-ban azokat a jogtiprásoka, csalásokat, amik itt folytak Magyaroprszágon. A szlovák nyelvtörvényhez nem volt egy rossz szavuk sem. Aztán most egyszercsak elkezdtek aggódni értünk.

Persze mindezt csak azért gondolom én is így, mert a múlt héten jártam Orbán Viktor miniszterelnök Úrnál, aki elmagyarázta ezt nekem! Ezek véletlenül sem a saját gondolataim! :))

2012. jan. 9. 20:57
 17/26 anonim ***** válasza:
14%

ma 20:30

Jól beszélsz!

2012. jan. 9. 21:08
 18/26 anonim ***** válasza:
65%

Azt gondolom, hogy azért van igazság abban is, amit a Fidesz-fanok mondanak. Valóban függetlenedni akar az EU-tól, az IMF-től, de nem tudta előre felmérni a lehetőségeit, és a tettei következményeit. Ezzel még nem is volna olyan nagy baj, jót akart, nem sikerült.

Ami miatt én inkább haragszom rá, az az egykulcsos adó, az adójóváírás elvétele, az új munkatörvénykönyve. Ne a szegyéneket sarcolja, mert nem jött be a gazdaságélénkítés.

2012. jan. 9. 21:16
 19/26 anonim ***** válasza:
58%
Ebcsont, azért néha nézhetnél híreket, talán nem lennél beszűkülve. A Gyurcsány kormányra azért nem ugrottak, mert nem hoztak ilyen törvényeket. Milyen dolog meghozni egy olyan dolgot, amit 2/3 többség nélkül nem lehet megváltoztatni.Ez egy demokratikus dolog, hogy az ellenzék nélkül bevezetnek bármit. Én személy szerint örülök, hogy az Eu beavatkozik.
2012. jan. 9. 21:19
 20/26 bumbi02 ***** válasza:
67%

Én is itt éltem az elmúlt 8 évben, de egyszerűen akkor nem foglalkoztatott az hogy a pénzem devizában legyen vagy forintban, vagy hogy külföldi bankhoz menekitsem vagy itt merjem-e tartani, nem foglalkoztatott az hogy jobban megéri-e külföldön tanulnom anyagilag.Még mindig az ösződi beszéden lovagoltok mikor Orbánéknak hónaponta futnak ellentmondásokba (anno ezt mondták most meg azt, egyik képviselő azt mondja h ez másik meg azt hogy az. stb.. és még csak ki se mondják hogy hazudnak, vagy akármi) Mikor A szijjártó képes a Nem tetszik a rendszer-tüntetésre azt mondani hogy nekik se tetszik a rendszer, és a tüntetők lényegében a kormánnyal egyetértenek???

A 2002-2009es években igen, rosszul teljesített a gazdaság, elismerem, de most még rosszabbul teljesít a gazdaság, csak még hozzá kell tenni azt hogy az embernek nincs meg a jogibiztonság érzete.. A rendőrterrorról meg ne is beszéljünk, mert elképesztő hogy a rendőrök vannak a "bünözö" oldalon és a csürhe van az "ártatlan" címszó alatt...

Amerika, meg Barrosso mit szól bele? Hillary Clinton kifejezte hogy nem szólhatnak bele, nem is teszik, csak aggályai vannak. Barrosso pedig valamilyen szinten beleszólat. Tudod mikor beléptünk az EU-ba, elfogadtunk bizonyos egyezményeket. Na és ha azoknak a betartását az EU veszélyben látja, akkor erre had figyelmeztessen.Sőt, kötelessége figyelmeztetni (kb mint az iskolának a szülőt hogy a gyerek hiányzik igazolatlanul, mert feltételezi az iskola h a szülő nem tud erről és a figyelmeztetés után jobban ránéz a gyerekre)

Orbán Viktor a mi magyar Don Quijote-nk.. beképzel egy csomó ellenfelet magának. IMF, EU, demokrácia.. Ezzel kicsit odanyal a szélsőjobbnak, mert az is elég EU-ellenes legtöbbször, így megszerzi azoknak a szimpátiáját is...

2012. jan. 9. 21:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!