Örültök neki, hogy szerdán uj csúcsra (benzin ára 424 forintra, a gázolajé pedig 443 forintra) emelkedik az üzemanyagok ára? Szerintetek most hol vannak a forradalmárok akik 2009-ben áfát és adot akartak csökkenteni?
Ennél még több lesz, drasztikus kőolajár emelkedést jósolnak. Nem örülök neki, de van aki igen.
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__251..
Hogy a fenébe ne, el vagyok ragadozva!
pezsgőt bontok, és ünnepelek, emiatt holnaptól minden olcsóbb lesz.
Nekem nem jön rosszul, csak hobbiból, szórakozásból autózok. Annyit megyek, amennyit meg tudok fizetni. És nagy előny, hogy most már -hacsak nincs baleset vagy lezárás- már csúcsidőben sincs dugó, akadálymentessé vált a közlekedés, tisztul a levegő.
Ez volt a viccesebb válaszom. (Bár igaz.) De hogy ne legyek nagyon lepontozva, hozzáteszem, hogy persze nem örülök, mert mindennek az árában visszaköszön a drága üzemanyag, meg az egész gazdaságnak is árt. Egy csomó mindent már nem éri meg ilyen benzinár mellett csinálni, nem éri meg bizonyos távolságon túl munkába járni, és ez nagy baj.
Kifejezetten örülök neki, mert én akartam és a Fidesz a kétharmadával teljesíti az álmaimat. Még szerencse, hogy nem ellenzékben vannak, mert akkor rögtön jönne a "Fletó takarodj!" - mert a rohadt, mocskos komcsik nem akarják levinni az üzemanyagok jövedéki adóját.
Ezzel csak egy baj van, hogy narancshályog van a szememen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!