Ha ennyire fejlett a mostani embertársadalom a benzin és gázolaj helyett miért nem találnak fel új energiát ami olcsóbb?
ÓÓóóó kis szösszenetem hol élsz? Kb 50 éve tudják, hogy ezt hogyan kell csinálni, és kb 30 éve, hogy hogyan lehet vízzel gépjárművet táplálni.
Valahogy a vizes ember rejtélyesen nagyon gyorsan elhalálozott, az olajosok meg kifizették a villamososokat.
Mert eléggé gyengék még az akkumulátorok és lassan tölthetőek.
Egy elektromos kocsi olyan 100-150km-es hatótávval rendelkezik, 24 óra töltés után, fűtés nuku. Egy benzines autó akár 200-at is meg tud tenni egyetlen tankolással, amit könnyebb kivitelezni. Az EV-1 nevű járművet nem az olajlobbi tűntette el, hanem csak kétszemélyes volt, nem volt csomagtartója, sokáig kellet tölteni, ezért nem érdekelte az amerikai embereket.
De a technika fejlődik folyamatosan, néhány évtizeden belül teljesen át fog alakulni az energetikai piac. A napelemek ára megy lefelé, az akkumulátorok kapacitása növekszik...
A vízzel működő autót soha nem fejlesztették ki, a fizika törvényei szerint képtelenség. Biztos ismeritek az energiamegmaradás törvényét, ezt kellene megszegni ahhoz, hogy legyen vízzel működő autó.
Höhö... azért, mert a pénzeszsákoknak nem érdeke?
Én egyetértek az elsővel, biztos vagyok benne, hogy már régóta létezik a technológia. Sőt, állítólag már Tesla is kifejlesztette a benzin nélküli autót és sok mást is, amik azonban nagyon gyorsan eltűntek a halála után, mielőtt rejtélyes módon leégett volna a háza... Mindez az USA-ban.
Egyébként legjobb tudomásom szerint a biodízel is teljesen használható technológia. Mo. ebben nagyhatalom lehetne, mivel minden feltételünk adott hozzá. Csak hát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!