Ha azt mondom Orbán Viktor, mi jut eszedbe?
00:52 kolopele
Átsiklottál egy megszólításon, amit 16:14-kor <covenant> "követett el". Kiváncsi lettem volna a válaszodra... :)
09:29 Kolopele
Balsai sosem volt normális, de ez a cikk az csúcs (bakker terrorcselekmény!). El sem olvastam végig, mert teljesen felesleges és <covenant> hozzászólásának a szemszögéből szinte lényegtelen. Semmivel sem csökkenti Orbán (pfff...kegyes) hazugságát! Fletó legalább a saját hívei előtt bevallotta, hogy hazudtak éjjel nappal, de Viktor a (kegyes) hazugságait soha, de soha nem fogja bevallani. Pedig úgy látszik még az abszolút Fidesz pártiak is (mint pl. Te) is látják, ill. tudják, hogy hazudott, ill. hazudik folyamatosan. Ez jó? Megengedhető? Nem kettős mérce ez egy kicsit?
"míg Orbán a további lesüllyedéstől akarta megvédeni az országot."
Miből gondolod, hogy tényleg így van? Tudod, hogy nem azt kell figyelni, amit mond (ezt ő maga mondta!). Honnan tudod, hogy akkor épp igazat mondott (mert a tetteivel sem igazol semmit)?
Még egy paradoxon: hogy lehetett egyáltalán a hazugsága kegyes hazugság, mikor Viktor az elmondása szerint még sohasem hazudott... :) :) :)
22:14 Kolopele
A hozzászólásod elejét (az első 2/3-át) gyökeresen másképp látom. Szerintem felesleges kifejtenem, mert már ezerszer leírtam. Bár, ha gondolod...
Viszont:
"Jobban tenné Orbán ha nyíltan megmondaná azt a népnek amit amúgy is tud mindenki. Mégpedig azt hogy elkerülhetetlenek a megszorítások, az adók, mi egyéb, mert akkor több hitelét vesztett ember is szerintem másként tekintene rá. Nem bocsátana meg, de enyhülne."
Tökéletesen egyetértek! Ezzel kellett volna kezdenie!
Ha el is csalta a választást a beetetéssel, nem kellett volna közel másfél évet eltöketlenkednie.
Persze azt is látnám előre, ha meg is történne a nagy megnyilatkozás, akkor sem az lenne, hogy "én Viktor elcsesztem", hanem a szokásos lózungok kántálása volna (pl.: "emútnyóvcév", "csontvázak"...stb).
Pont valami ilyesmi volt ma a téma az ATV-n (jóóó, tudom nem a HírTV-n) :) , hogy már rég ezt kellett volna tennie. Nemcsak Magyarország felé, hanem kifelé is. Nem itt tartana a pl. devizaárfolyam sem, mint ahol.
Csak -ugye- a büszkeség!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!