Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha azt mondom Orbán Viktor,...

Ha azt mondom Orbán Viktor, mi jut eszedbe?

Figyelt kérdés
2012. jan. 8. 00:19
1 2 3 4 5 6
 41/54 A kérdező kommentje:
Egyre jobb
2012. jan. 9. 00:45
 42/54 anonim ***** válasza:
0%
Néha tényleg úgy érzem mint Fidesz párti, hogy az ellenzékiek csak néhányan vannak itt, de mindnek van vagy 100 regisztrációja. Itt is már nem az első aki pozitívan nyilatkozik Orbánról.
2012. jan. 9. 00:52
 43/54 Sz1u ***** válasza:

00:52 kolopele

Átsiklottál egy megszólításon, amit 16:14-kor <covenant> "követett el". Kiváncsi lettem volna a válaszodra... :)

2012. jan. 9. 01:34
 44/54 anonim ***** válasza:
0%
[link] Szerintem ebben minden benne van. Azonkívül amiről covenant beszél az nem a kegyes hazugság fogalmába tartozik, hanem a nyíltan elkúrtuk kifejezés használatára. Ő akkor beismerte (igaz, nem közvetlenül) hogy minden amit eddig csináltak az ország kárára volt, míg Orbán a további lesüllyedéstől akarta megvédeni az országot. Azért nem mindegy.
2012. jan. 9. 09:29
 45/54 Sz1u ***** válasza:

09:29 Kolopele

Balsai sosem volt normális, de ez a cikk az csúcs (bakker terrorcselekmény!). El sem olvastam végig, mert teljesen felesleges és <covenant> hozzászólásának a szemszögéből szinte lényegtelen. Semmivel sem csökkenti Orbán (pfff...kegyes) hazugságát! Fletó legalább a saját hívei előtt bevallotta, hogy hazudtak éjjel nappal, de Viktor a (kegyes) hazugságait soha, de soha nem fogja bevallani. Pedig úgy látszik még az abszolút Fidesz pártiak is (mint pl. Te) is látják, ill. tudják, hogy hazudott, ill. hazudik folyamatosan. Ez jó? Megengedhető? Nem kettős mérce ez egy kicsit?

"míg Orbán a további lesüllyedéstől akarta megvédeni az országot."

Miből gondolod, hogy tényleg így van? Tudod, hogy nem azt kell figyelni, amit mond (ezt ő maga mondta!). Honnan tudod, hogy akkor épp igazat mondott (mert a tetteivel sem igazol semmit)?

Még egy paradoxon: hogy lehetett egyáltalán a hazugsága kegyes hazugság, mikor Viktor az elmondása szerint még sohasem hazudott... :) :) :)

2012. jan. 9. 18:37
 46/54 anonim ***** válasza:
Maradjunk annyiban hogy nem tudhatjuk konkrétan mi is történt volna ha marad az mszp, lehet hogy már régen államcsőd volna. Azt hogy milyen állapotban vették át az országot csak ők tudják pontosan. Balsai pedig annyiban igazat is mondhatott miszerint volt ebben a tragikus tüntetésben némi gyanús, hiszen lehetett az is a cél hogy Gyurcsány félelmet keltsen az emberekben azzal hogy terroristáknak állítja be az akkori ellenzéket. Én láttam olyan jelenetet a HÍR tv - n amikor az egyik tüntető odamegy az egyik rendőrhöz és megtörli a homlokát. Ez a jelenet sehol nem játszódott le, egyik csatornán sem. Arra mondjuk nem gondolt ő sem valószínűleg hogy a fizetett emberei mellé becsődül a csőcselék is, ami ma a jobbik nagyobbik része tulajdonképpen. Egyben egyetértek veled. Jobban tenné Orbán ha nyíltan megmondaná azt a népnek amit amúgy is tud mindenki. Mégpedig azt hogy elkerülhetetlenek a megszorítások, az adók, mi egyéb, mert akkor több hitelét vesztett ember is szerintem másként tekintene rá. Nem bocsátana meg, de enyhülne.
2012. jan. 9. 22:14
 47/54 A kérdező kommentje:
Szerintem mindenki érti, hogy a megszorítások miért vannak, és, vagyis azt a részét, hogy van egy államadósság, amit ugye törleszteni kell, de ha egyszer így is szarban van az ország (igen megint ezt a példát hozom fel), akkor ne mindenféle hülyeségre költség a pénzt, úgy téve, mintha krvajó lenne a gazdasági helyzet ráadásul azt is hitelből!
2012. jan. 9. 22:33
 48/54 anonim ***** válasza:
Hidd el hogy azért ezek nem olyan nagy összegek, egy országra kivetítve értem. Persze, több minden volt már amikor hasznosabb dologra is lehetett volna költeni, gondolok itt arra a 600 millióra amiket a mentőautókra szántak, majd végül a 3 éves képviselők által használt Audikat cserélték le új Superbekre, a mentőknek meg 13 évre emelték a műszaki lejáratát, ami nonszensz. Sajnos a Fidesz is követett el már hibákat, és ami szomorú számomra hogy nem akarják azt észrevenni hogy az ilyen apró gesztusokkal sokat javíthatnának a megítélésükön, sokan mindjárt másként tekintenének rájuk, és nem az állandó fogást keresnék rajtuk. Akkor is azt mondom, hogy bár több hibával is tarkítva, de még mindig a Fidesz az aki kiviheti az országot a gödörből.
2012. jan. 9. 23:08
 49/54 Sz1u ***** válasza:

22:14 Kolopele

A hozzászólásod elejét (az első 2/3-át) gyökeresen másképp látom. Szerintem felesleges kifejtenem, mert már ezerszer leírtam. Bár, ha gondolod...

Viszont:

"Jobban tenné Orbán ha nyíltan megmondaná azt a népnek amit amúgy is tud mindenki. Mégpedig azt hogy elkerülhetetlenek a megszorítások, az adók, mi egyéb, mert akkor több hitelét vesztett ember is szerintem másként tekintene rá. Nem bocsátana meg, de enyhülne."

Tökéletesen egyetértek! Ezzel kellett volna kezdenie!

Ha el is csalta a választást a beetetéssel, nem kellett volna közel másfél évet eltöketlenkednie.

Persze azt is látnám előre, ha meg is történne a nagy megnyilatkozás, akkor sem az lenne, hogy "én Viktor elcsesztem", hanem a szokásos lózungok kántálása volna (pl.: "emútnyóvcév", "csontvázak"...stb).

Pont valami ilyesmi volt ma a téma az ATV-n (jóóó, tudom nem a HírTV-n) :) , hogy már rég ezt kellett volna tennie. Nemcsak Magyarország felé, hanem kifelé is. Nem itt tartana a pl. devizaárfolyam sem, mint ahol.

Csak -ugye- a büszkeség!

2012. jan. 9. 23:26
 50/54 A kérdező kommentje:
Ebben a helyzetben, (szerintem) igen is nagy összegek, de tényleg ne kezdjük megint az elejéről, maradjunk annyiban, hogy majd meglátjuk én nem vagyok a Fidesz ellen, de vele sem, csak vannak dolgok, amiket azért nehéz megemészteni...
2012. jan. 9. 23:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!