Miért kérkedik pökhendi és kirekesztő módon a magyarságával sok német, szláv és más, nem magyar vezetéknevű ember?
Figyelt kérdés
2012. jan. 5. 20:01
31/44 A kérdező kommentje:
Hát pedig amíg nem mézünk szembe a valósággal addig nem lesz itten kánaán!
2012. jan. 9. 08:24
32/44 anonim válasza:
Szerintem ezek az emberek, tényleg elhiszik azt hogy jó az országnak, és a nemzetnek az ami most megy. Gondolom a kényelmes irodájukból írogatnak, ahol sosem történik velük semmi rossz.
33/44 A kérdező kommentje:
Hát csak olvassák el, amit írtam :D
2012. jan. 9. 09:05
34/44 anonim válasza:
mert az azonosságtudatot nem a név határozza meg.ezért a kérkedő emberek úgy gondolják ,hogy nevük nincs kihatással a magyarságukra. meg különben is mindenki az egysejtűektől származik. úgyhogy neked és a fekete pákónak is van közös ősötök.
35/44 anonim válasza:
ma 08:00
Sőt, még a csirkével, és disznóval is van "rokonok" vagytok, amit tegnap megettél.
36/44 A kérdező kommentje:
De akkor az a csirke és az a disznó is magyar volt.
2012. jan. 10. 08:44
37/44 anonim válasza:
Nekem magyar vezetéknevem van - igaz, anyai ágról horvát vér is csörgedezik bennem -, mégsem vagyok pökhendi... Egyébként ezt én is érdekesnek tartom :) Nekem az számít magyarnak, aki magyar állampolgár, a többi mint ideológiai maszlag, nem érdekel, engem a tettek érdekelnek, nem a származás. Egyébként valahol egyetértek a Jobbikkal, mert valóban szar a közbiztonság, és tényleg ott él a legtöbb kriminoid, deviáns, ahol a romák létszáma nagyobb, valóban nem igazán jó nekünk ez az EU, de a kommunikációval vannak nagy problémái Vonáéknak, és a stratégiájukkal is..
38/44 A kérdező kommentje:
Továbbá, hogy olyan alapon döntik el, hogy ki a magyar, amely szerint a tasmán bennszülttek is nagyobb magyarok, mint egyes jobbikos képviselők.
2012. jan. 14. 22:54
39/44 anonim válasza:
„A degenerált nacionalizmust az szüli, hogy sok ember értéktelen, ezért tulajdonságokat ruháznak fel értékekkel (bőrszín, nemzetiség).”
Adott közösségen belül igenis érték.
Az egyedi kultúrák, a diverzitás, nagyobb értéket képviselnek mint az összeolvadt, egymástól nem sokban különböző multikulturális masszák.
Egy szerb vagy egy szlovák (például) bármi további nélkül beépülhet a magyarok közé, ellenben Fekete Pákókból soha nem lesz, akkora a kulturális és antropológiai különbség.
A hagyományos társadalmak felbontása nem megoldás.
Egyébként azt hogy „sok ember értéktelen”, milyen alapon határozod meg, melyik degenerált ideológiából szedted?
40/44 anonim válasza:
mert úgy érzik, bizonyítaniuk kell, hogy ők magyarok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!