Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mihez kezdjek az életemmel...

Mihez kezdjek az életemmel ilyen kilátástalan körülmények között?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok, előttem az élet, meg minden.

Csak épp katasztrofálisnak tartom a lehetőségeimet, hiába dolgozok, járok egyetemre, úgy vélem fölösleges, egyszerűen félek, hogy mi lesz ha becsődöl az ország, a bankok, se az egyetem se a spórolt pénzem nem ér majd semmit.

Mit csináljak, maradjak itt? Én nem ragaszkodom Magyarországhoz, de nem tudom van e értelme kimenni. Mit érdemes kezdenem az életemmel ebben a világban? A pénzemmel, meg úgy egyébként? Mit csináljak?

2012. jan. 5. 14:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Az előzőnek igaza van, sőt akkor még külföldre se mehettek csak úgy az emberek. Inkább el kéne gondolkodni azon, hogy talán mégse olyan szörnyű.
2012. jan. 5. 15:16
 12/13 A kérdező kommentje:

Értem rendben, köszönöm a válaszokat, akkor összeszedem magam.

A kilátástalant nem nyomorként gondoltam, csak egyszerűen úgy véltem, szerintem arany jó dolgunk van.

És most, ha minden becsődöl, vagy kirobban még egy háború, akkor ennek vége. Én ettől féltem, lehet nem jól fejeztem ki magam.

Nem akarok sem háborút, se csődöt, se semmit. Tudom, nem rajtam múlik. De ezért igazán nem hibáztathattok, hogy nem szeretném feladni ezt az életemet egy nyomorultabb helyzetért. Gondolom ti sem. Főleg nem mások hatalmi harcai miatt.

De bocsánat, nem nyafogni akartam, igyekszem talpraesettebb lenni.

Köszönöm a válaszokat.

2012. jan. 5. 17:59
 13/13 Antimod ***** válasza:

"csak egyszerűen úgy véltem, szerintem arany jó dolgunk van"

Érdekes vélekedés. Nekem személy szerint nem megy rosszul, de látom, mi van az országban. Lehet, hogy egy csőd lenne már a legjobb, és újrakezdés tiszta lappal.

2012. jan. 5. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!