Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csak én félek a jövőtől?

Csak én félek a jövőtől?

Figyelt kérdés
de mit is tehetnénk? a kormányunk gané, a nagy "külföld" megszokta,hogy rángatni lehet minket, ha egyszercsak nem tud,mi lesz? még lejjebb kerülünk? jönnek irtani? vagy elveszik amink van?
2012. jan. 5. 11:05
 1/10 anonim ***** válasza:
90%
Azért attól nem kell félni, hogy ide jönnek irtani. Viszont a kormányt kényszeríthetik lemondásra. Vagy a Fideszt kényszeríthetik demokratikus vezető választására. Ki tudja mi lesz! Az viszont biztos, hogy így nem fognak maradni a dolgok.
2012. jan. 5. 11:09
 2/10 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem sem kell félni. Orbán előbb lesz innen eltakarítva, mint hogy idejönnének irtani a népet.
2012. jan. 5. 11:12
 3/10 anonim ***** válasza:
35%

11:09

Attól függetlenül, hogy nagyon nem tetszik amit a kormány csinál, szerinted az a jó megoldás, hogy egy válaszott kormányt KÜLFÖLDRŐL lemondásra KÉNYSZERÍTNEK? Szerinted ez demokrácia? Szerinted az a jó, ha megint külföldről mondják meg mi a jó? És szerinted egy külföldi kinek az érdekeit fogja nézni, a sajátját vagy a tiedet? Ha ez így van, ok, de akkor fölösleges mindenféle demokráciáról való süketelés és mondjuk ki, hogy a pénzvilág diktatúrájában élünk.

2012. jan. 5. 11:41
 4/10 anonim ***** válasza:
49%

A nyugat megszokta hogy minket lehet huzogatni rendesen,és most fájneki hogy ezt mi nem akarjuk tovább engedni. Nem csak a pézügyikörök, hanem az Eu is aki hatalmasat hasított a piacainkból, enyhénszólva furcsa módon. Persze hogy nem nézik jószemmel hogy vissza akarjuk őket szorítani, sőt mi is piacokat akarunk szerezni, de nem mondhatják ki nyíltan hogy ne akarjatokmár változtatni!

Az más kérdés hogy a Fidesz egy katasztrófális gazdaságpolitikával lehetőséget ad a pénzpiaci támadásokra, és a retorikájávak az egész nyugatnak alapot ad a politikai támadásokra. És igen, van amit a 2/3 segítségével sem lettvolna szabad meglépni, mert csak alapot adnak a támadásokra és több a kára mint a haszna.

2012. jan. 5. 11:42
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Én is félek.

Nem az Eu-tól, hanem a saját diktátorunktól.Ha nem az lenne nem bujkálna a választói elől.

2012. jan. 5. 11:54
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

11:41

Kényszeríteni nem tudnak, legfeljebb erősen támogatják a lemondást. Az pedig hülyeség, hogy külföldről mondják meg, mi a jó, hiszen Magyarország tudja azt önmagától. Nap mint nap láthatjuk, hogy a Fidesz intézkedései csak még tovább rombolják az országot, nem pedig az MSZP romhalmazára építkeznek. Nem kell EU ahhoz, hogy ezt tisztán láthassuk. Arról pedig elfeledkezel, hogy a kormánypárt sem az én érdekeimet nézi. Az ellenzék ugyanez. És én inkább örülök, hogy EU tagok vagyunk, mert legalább így van némi erő, ami visszatartja, moderálja Orbánékat. Ha ez nem lenne, hidd el már újabb Kádár-korszakban élnénk...nem beszélve a szabad munkaerő áramlásról, aminek köszönhetően nem kötelező itt maradnom és éhendöglenem a "nemzetért"

2012. jan. 5. 11:54
 7/10 anonim ***** válasza:
57%

"Kényszeríteni nem tudnak, legfeljebb erősen támogatják a lemondást. "

Jahát kényszeríteni épp nem, legfeljebb embargókkal segítenek a helyes útra térni. :D

2012. jan. 5. 12:06
 8/10 anonim ***** válasza:
70%

11:54

Én arra próbáltam utalni, hogy nagyon veszélyes jelenség az, hogy egyre több ember úgy gondolja, hogy az lenne a legjobb, hogyha Orbánt külföldről eltakarítanák az útból. Biztos jó lesz az? Én inkább úgy gondolom, hogy az országnak magának kéne megoldani a belső válságát, mert az ország gyakorlatilag minden szempontból egy nagyon komoly váláságban van. Persze lehet külföldről is várni a csodát, csak valószínűleg az ugyanúgy elmaradna mint a fidesz 2/3-os csodája. Már látom előre, hogy fog tapsikolni sok idióta, mikor megegyeznek az imf-fel (mert meg fognak). A jóságos imf megsegített minket, a gigantikus adósság mellé újabb adósság. Jaj de jó.

2012. jan. 5. 12:44
 9/10 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Szerintem is inkább az lenne a megoldás, hogy mi magyarok tüntessük el Orbánt, míg lehet, de erre még apró esélyt sem látok. Most kezdenek ébredezni a magyarok, mire felébrednek már késő lesz. Ezért jobb, ha kikényszerítik a lemondását. A tuti az lenne, ha ő maga adná át a helyét egy akár fideszes, de kicsit felkészültebb embernek.
2012. jan. 5. 14:00
 10/10 anonim ***** válasza:

8-as, szerintem a hangsúly nem azon van, hogy milyen módon takarítják el Orbánt, hanem hogy sikerül-e egyáltalán eltakarítani az útból. Ha igen, akkor nekem teljesen mindegy, ki teszi ezt meg, legyen az a magyar nép, vagy az EU. Az előbbinek nincs sok valószínűsége, tekintve hogy a magyar lakosság már így is 85 féle alternatívát tart helyesnek, utóbbi viszont egyre inkább érik...

9-es: na arra aztán várhatsz. Hamarabb fog befagyni a pokol, minthogy Orbán lemondjon a hatalmáról.

2012. jan. 5. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!