Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Félek a jövőtől! Túlaggódom?

Félek a jövőtől! Túlaggódom?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Először is, most lettem 8. osztályos. Elég sokat rontottam ebben az alig 3 hónap alatt, jön a továbbtanulás, és nagyon parázok. Egy ideje ha nem tanulok kb. 2 órát akkor tisztára görcsben vagyok, hogy nem vesznek fel jó suliba, és kb. egy 0 leszek a jövőben, nem kapok jó munkát. Egyszerűen félek a jövőtől... Nem akarom a jövőt, nem akarok felnőni, na. :DD Kamaszok, ti voltatok már így?:)

13/L (Hamarosan 14)

2011. nov. 17. 16:35
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez csak a szokásos kamasz nyavalya :D Nyugi, hamar kinövöd.
2011. nov. 17. 16:38
 2/5 anonim ***** válasza:
Én 19 éves vagyok, de nekem még mindig ez van, hogy nem akarok felnőni :D:D
2011. nov. 17. 16:47
 3/5 anonim ***** válasza:

15 évvel ezelőtt nekem eszembe sem jutott, hogy nem lesz munkám és nem akarok felnőni.

Alig vártam, hogy önálló legyek és legyen munkám. Nem tudom, azt hiszem nem kényszerítettek minket annyira, nem sulykolták annyira, hogy egy senki leszel. Most meg ez megy.

Keresztlányom is most nyolcadikos és nyomás alatt áll, tökre leterhelik. Gondolom nálad is ez van. De túl leszel ezen a korszakon is.

Nyugi, nem lesz baj, fel fogsz nőni és ez az élet rendje. S reméljük mindenhol jól fogsz teljesíteni és találsz majd munkát is.

2011. nov. 17. 16:47
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2011. nov. 17. 16:56
 5/5 anonim ***** válasza:
18éves vagyok és sose aggódtam emiatt. Nyugi meg messze vagy te attól hogy felnőtt légy. Én 18évesen se érzem magam annak :)
2011. nov. 17. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!