Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Keveset eszik a 10 hónapos...

Keveset eszik a 10 hónapos babám? Vagy túlaggódom?

Figyelt kérdés

Nagyon elvagyok keseredve...eddigi nagyon jó evő babámból elég rossz evő lett.úgy kell beletukmálni a kaját és néha úgy érzem nem igényel ennyi etetést.tápszert csak egyszer eszik az is este álmában amikor elaludt másképp nem hajlandó:(így eszik:

reggeli: 160 gr rizspép

tízórai: mostanában pl fél banán.régen sokkal többet evett ilyenkor.

ebéd: egy üvegnyi bébiétel.ált.én főzök neki de ebben adom.

uzsi: 160 gr rizspép

vacsi: 1 bébiételnyi kaja vagy fél és akkor negyed szelet kenyeret megeszik vmivel.

úgy érzem hogy a tízórait nem igényli,pedig nem nagyon szeretném kihagyni.lehet az a baj hogy fél-8 között van a reggeli fél 10kor meg tízórai?muszáj akkor adnom mert utána megy aludni.vagy variáljam át a kajáját?

tudom hogy nagyon túlaggódom de nem tehetek róla...:(

köszönöm

2011. máj. 15. 10:19
 1/9 A kérdező kommentje:
ja és még az esti tápszer 160 mili
2011. máj. 15. 10:20
 2/9 anonim ***** válasza:
Túlaggódod. Nagyon jól eszik, inkább eddig volt túl sok szerintem.
2011. máj. 15. 11:05
 3/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Az enyém 17 hós és kb ennyit eszik,mint a tiéd,de van,h kevesebbet.

Ne aggódj, ha éhes lenne, akkor biztos többet enne!

2011. máj. 15. 12:23
 4/9 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, lehet a korábbihoz képest kevésnek tűnik, de nem az. Nekem most eszik ennyit a fiam 13 hónapos:) Majd látni fogod, hogy vannak hullámok náluk is, mi sem eszünk mindig egyformán. Ez messze van attól a mennyiségtől ami miatt aggódnod kellene. Minden jót nektek!
2011. máj. 15. 13:18
 5/9 A kérdező kommentje:
köszönöm szépem,megnyugtattatok:)szívesen várom a többiek válaszát is :)
2011. máj. 15. 14:00
 6/9 anonim ***** válasza:

túlaggódod és szerintem nem is jól eteted, azért tűnik kevésnek.

reggelire sok az a rizspép mert nagyon eltelíti, vagy könnyebb reggelit adj vagy hagyd el a 10óráit (én a 10órait elhagynám, nálunk sincs)

így több főzit fog enni, tényleg éhes lesz ebédig.

az uzsi is sok, uzsira add a fél banánt vagy almát, ne legyen ennyire tápláló az uzsi, az ebéd és a vacsora legyen az :)

2011. máj. 15. 16:42
 7/9 A kérdező kommentje:
köszi.én is arra gondoltam hogy a tízórait kellene kihagyni,mert már volt rá példa pér napja hogy kimaradt és akkor jobban evett.igazából azert adom a rizspépet mert csak egyszer eszik tápszert és a vitamintartalom miatt evvel pótolom.te mit adsz reggelire?és ha vacsora lenne a rizspép?köszönöm
2011. máj. 15. 17:15
 8/9 anonim ***** válasza:

szerintem vacsorára add a rizspépet :) nagyon eltelít így éjszaka se éhezne meg, viszont uzsira mint írtam azért nem jó mert akkor vacsiig nem éhezik meg.

fiam mikor 10 hónapos volt tápit reggelizett, gyümölcsöt 10óraizott, ebédre főzeléket kapott, uzsira joghurtot, túrókrémet és vacsira tejpépet vagy sinlacot, nem is ébredt reggelig :)

de mennyiségileg kb. annyit evett mint a Tiéd, de azt is számold bele, hogy a tejpép kb. duplája lehet a tápszernek :)

2011. máj. 15. 19:31
 9/9 A kérdező kommentje:
köszi:)
2011. máj. 15. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!