Túlaggódom vagy szerintetek is keveset eszik? 1éves
Reggelire 210 gr tápszert
Tízóraira kb 150-200 gr gyümölcsöt
Ebédre (ha szerencsém van) kb150-200 gr amit mi eszünk,de inkább 120-150 gr
Uzsonnára másfél-2 joghurtot vagy pudingot,krémtúrót.
Vacsira 160-180 gr tejpépet eszik.
Vajas szendvics-virsli stb-max 2-3 falat,többet nem hajlandó.+még később délután 1 túrórudi,kuki,vagy babapiskóta a nasi.
kb 10,5-11 kg most.
Lehet, hogy most csak ilyen jött rá. Az én fiam is alig eszik az utóbbi pár napban.
Én vacsira már komolyabb kaját adnék Neki a tejpépnél. Úgy látom, hogy inkább az édes ízvilág felé ment el, talán ezért is nem eszik más ízű ételeket.
Sztem, ha kevésnek gondolod a vacsit mondjuk, akkor ne adj nasit, hanem a főétkezésre "gyúrjatok rá".
Ez nem kevés, amit az én lányom eszik az kevés!
Reggel 0,5 dl tápszer vagy kakaó.
Délőtt 2 szem keksz, vagy a reggelimből 1 paradicsom 1 szelet velvágottal.
Ebéd 5 kanál főzelék 5 kanál husi
uzsonna fél joghurt
vacsira 1 virsli vagy fèl túrós táska, fél kakaós csiga, tea, nem issza meg este a tejet
nem kevés, de ez a súlyából is látszik ;)
enyém 9 kiló és "visszafejlődik" :( tápi minden mennyiségben, szilárdat alig eszik :(
legújabb, hogy 4kor kel, 200ml tápi
8kor reggelire 230ml tápi
10órai pár falat banán
ebéd: 100ml főzi, néha üvegeset kap, abból fél üveggel
uzsira fél doboz joghurt
vacsira egy szelet kenyér (mindig mást teszek rá de eddig semmiből nem evett többet)
aztán még 300ml tápit eszik.
9 hónapos kora körül csak 2x tápizott, szépen evett, ebédre és vacsira is 2-2 üveg kaját benyomott most meg kiharcolja a tápit...
szerintem ne aggódj
szerintem ez nem kevés az én fiam 14 hónapos 9 kiló.ő így eszik:
reggeli 1,5 deci tejital+pár falat vajas kenyér sajttal vagy kenőmájassal vagy 100 gramm joghurt vagy 100 gramm tejpép
ebéd 140 gramm kaja a miénkből
uzsonna:vagy 120 gramm krémtúró vagy 180-200 gramm gyümölcs
vacsora 140 gramm a mi kajánkból
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!