Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Te fel vagy készülve egy...

Te fel vagy készülve egy lehetséges államcsődre?

Figyelt kérdés
Van forgatókönyve a családnak? Tettél már lépéseket, vagy bizakodsz?
2012. jan. 3. 22:16
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
43%
Természetesen, mivel egy Fidesz kormány alatt bármi megtörténhet.
2012. jan. 4. 10:37
 22/30 anonim ***** válasza:
30%

tegnap 22:58

na tudtam, hogy te tetted fel az erről szóló kérdést te gyk bogárlacija, te :)

2012. jan. 4. 10:42
 23/30 anonim ***** válasza:
35%

Szerintem se lesz államcsőd!

Sőt az a meglátásom Magyarország lesz azaz ország aki leghamarabb túl fogja élni ezt az egészet. Igaz nem egy-két nap fogja ezt felszinre hozni hanem sokkal több csak türelmesnek kell lenni.

Az EU-ba meg vannak veszve, amit Orbán kormány csinál, de kérdem én miért???

Azért mert nekik nincs meg rá a lehetősség a 2/3-ad.

Nagyon sokat vett a lapba az, hogy egy válság alatt milyen formában kormányoznak! Egyedűl tudják meghozni a döntéseket vagy a koalícióval amivel sokkal nehezebb irányítani egy országot. E miatt se lesz államcsőd és jobban ki fogunk jönni ebből a válságból mint bármelyik ország.

Ezek dolgok miatt bántanak és érik támadások a forintot mert neheziteni akarják a dolgát országunk kormányának.

Irigyek az emberek sajnos ebbe a világba, de már abba a felsőbb körbe már ez hatványozva is igaz!

Igen! Devizába vagy aranyba kell tenni a pénzt! De én még olyanra is gondoltam, hogy a VÍZ is nagy úr lesz ezek után. Legalább is én azt is felvásárolnák egy rahedlivel! ;)

2012. jan. 4. 10:49
 24/30 Antimod ***** válasza:
75%

"Legalább is én azt is felvásárolnák egy rahedlivel! ;)"

Csak meg ne poshadjon...

2012. jan. 4. 10:50
 25/30 anonim ***** válasza:
Nem lenne rá ideje!
2012. jan. 4. 11:01
 26/30 anonim ***** válasza:
82%

"Zsolty73 válasza:"

Köszönjük a mai Magyar Nemzet félórát! :)

-----

Egyébként devizába kellene átváltani a forintbetétet, norvég korona, usa dollár, kanadai dollár, svájci frank. Aztán vagy otthon elrakod "biztos" helyre, vagy átviszed Ausztriába és ott beteszed egy bankba. Szerintem.

2012. jan. 4. 11:35
 27/30 anonim ***** válasza:
81%

A svájci frankot hanyagolnám, mert jelentősen is indokolatlanul túlárazott, nem csak a forinttal szemben.

A többivel egyet értek.

2012. jan. 4. 11:37
 28/30 anonim ***** válasza:
60%

"Az EU-ba meg vannak veszve, amit Orbán kormány csinál, de kérdem én miért???

Azért mert nekik nincs meg rá a lehetősség a 2/3-ad.

Nagyon sokat vett a lapba az, hogy egy válság alatt milyen formában kormányoznak!"

na szerinted miért?

Nekik minek 2/3-ad?

Igen sokat vet LATBA az, hogy hogyan kormányoznak

"a koalícióval amivel sokkal nehezebb irányítani egy országot"

miért lenne nehezebb? ha már koalíció, akkor így is úgy is együtt fognak működni. az egy tévhit, hogy ez nehezítené a dolgokat. Belpolitikában esetleg, de nagyobb horderejű kérdésekben úgyis együtt szavaznak (lásd: emeszpé-szadesz)

"E miatt se lesz államcsőd és jobban ki fogunk jönni ebből a válságból mint bármelyik ország. "

ébredj fel, egyenlőre minden mutatónk rosszabb, mint előzőleg

"Ezek dolgok miatt bántanak és érik támadások a forintot mert neheziteni akarják a dolgát országunk kormányának. "

ezt te komolyan beveszed?

"Irigyek az emberek sajnos ebbe a világba, de már abba a felsőbb körbe már ez hatványozva is igaz! "

mire? az államadósságunkra? a szegénységre? a lemaradásra?

"De én még olyanra is gondoltam, hogy a VÍZ is nagy úr lesz ezek után. Legalább is én azt is felvásárolnák egy rahedlivel! ;)"

te amúgy hány éves vagy? ha nickedben a 73 a születési évszám, akkor az elég szomorú...

vízbe nem tudsz befektetni!

2012. jan. 4. 12:00
 29/30 miller_007 válasza:
73%
Nekem az lenne a kérdésem. Ha esetleg mégis bekövetkezik államcsőd és a bankkártyámon van összeg. Az elveszik tőlem és amit eddig gyűjtöttem az volt nincs?
2012. jan. 4. 17:30
 30/30 anonim ***** válasza:
0%
Maja jóslat? Te jó ég, még mindig itt tartunk? Ennyire csak nem lehet nagy a sötétség...Ugye?
2012. jan. 4. 19:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!