Te fel vagy készülve egy lehetséges államcsődre?
Már rég bekellett volna vezetni a kettős valuta teljese fizetési lehetőségét.
Minden boltban kötelező elfogadni pld a hétfő reggeli váltási arányok alapján."hogy ne minden nap változzon"
Ok macerás, de hatalmas lehetőségek rejlenek benne, és inkánn egy kis macera, mint az önálló és sérülékeny Ft.
A külföldi cégek fizessék az alkalmazottaikat euroba.
Fele ennyire kitett nem lenne az ország 1-2-3 éven belül
Dehát nektek a Fidesz meg a maszop kell, akik egy ennyire egyszerű dolgot nem látnak át.
Jahh hogy az Eu.
Jelentem semmi köze neki ahoz hogy egy országban kettős valutarendszer van, neki a tőzsdei FT a lényeg, és amíg az nem szűnik meg jegyezve lenni addig az Eu csak halgathat.
És a kis 13-ka másnap reggel felkelt, és bement a MÁV székházba és a tisztviselő barátaival kacagott egy nagyot hogy ki mekkora pulykapénzt kapott...
KÖCSÖG!
""kolopele válasza:
"Magyarország messze van még az államcsődtől meg a hülye maya jóslatoktól! Nincs itt túl nagy gáz, dolgozni kell emberek nem sírni!" Pontosan. Látom azért nem vagyok egyedül.
Szerencsés vagy hogy van mit dolgozz!
Én is dolgoznék, de nincs mit.
Vagyis nagyon nagyon keveset.
"Ha lenne pénzem, én aranyba fektetnék, mert annak relatíve konstans az értéke."
Ezt sokan írtátok, de hol tartanátok azt az aranyrögöt?
"Ha lenne pénzem, én aranyba fektetnék, mert annak relatíve konstans az értéke."
Az elmúlt pár hétben épp 30%-ot buktál volna vele.
3-4 éve pedig kb. a fele volt az arany árfolyama a mostaniénak. Nem olyan konstans az arany, viszont az tény, hogy bármikor el lehet adni.
Orosz rubel-t kell venni. ;) Az konstans, és stabil. Szerintem néhány év,és az Euró helyett is az lesz. :DDD
Egyébként viccet félre téve, USA dollár, Kanadai dollár... ezekben jó helyen lehet a pénzed, de a lényeg, hogy külföldön kell nyitni bankszámlát. Beülsz a kocsiba, kimész Ausztriába és ott. Ha belföldön nyitod, akkor azt zárolhatják államcsőd esetén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!