Te fel vagy készülve egy lehetséges államcsődre?
államcsődre nem igazán lehet felkészülni, mert nem tudni mit hoz magával.
Eurot, dollárt, stb... nem érdemes váltani, mert nem tudni hogy azok is becsődölnek-e vagy mennyire értéktelenednek el.
Ingatlanba nem érdemes fektetni, mert jöhet itt mindenféle ingatlan adó.
Maximum veszel pár deka aranyat, elásod a pusztában.
banki megtakarításokat nem nyúlja le az állam csőd esetén, viszont a heti pénzkivételt korlátozhatja 50-70 ezer forint mértékben (lásd: Argentín-államcsőd), ha meg elértéktelenedik akkor tökmindegy hogy a bankban vagy nálad, otthon értéktelenedik el a forint.
Érdemes sokféle valutába átváltani.
"a család vagyonának mozgatható részét külföldre menekítem"
2. vagyok, az szerencsére (?) befektetésben van, jó sokat buktam már összességében rajta, de legalább nem tűnhet el államcsőd esetén. Be kellene vásárolni is tartós élelmiszert, teletankolni az autót stb.
itt van egy lista, érdemes tanulmányozni -> [link]
Abszolút pozitivan állok hozzá. Elkerülhetetlen az államcsőd és a világgazdasági csőd, aztán ugye jön a háború. Ennek így kell lennie. Csak attól félek, hogy az egyetememnek lőttek.
Hiszek Istenben, lélekben velem lesz végig. Érdekes, hogy tényleg 2012 elején tetted fel a kérdést, úgy tűnik a jelenések könyve be fog igazolódni, vagy a maja jóslat.
Nostradamus szerint a 2. millenium után Magyarország fel fog virágozni, úgyhogy fel a fejjel.
Az egyetlen dolog, amit érdemes tenni, aranyba beváltani a pénzt. Mást nem tudsz. Minden jön majd, ahogy jönnie kell.
Én személy szerint kíváncsi vagyok, hogy zajlik le egy ilyen dolog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!