Mi köze van Gyurcsány Ferencnek a jogállamiság és a demokrácia megvédéséhez? (miközben ő maga is eltaposta)
"eltelt egy bő hónap"
Ahogy te azt elképzeled!
Gyurcsány semmikor NEM taposta el a jogállamiságot, és a demokráciát sem. Sőt, ők kevesebbet loptak 8 év alatt,mint a Fidesz az elmúlt másfél évben.
Gyurcsány most az ellenzékhez tartozik a maga új,kicsi pártjával. De igaza van annak,aki szerint csak kárára van a jelenléte az ellenzéknek.
"A tévé"ostrom", ahol a bamba rendőrség (valószinűleg szándékosan) lóf*szt se csinált a randalírozókkal, és a szemkilövetés között (ahol bőven történtek rendőri túlkapások) eltelt egy bő hónap..."
Most akkor mi a bajod? Hogy bamba volt a rendőrség, vagy mert túlkapások voltak? Az akkori gyújtogató fosztogató vadállatokat azóta egytől-egyig kiengedték a derék Fidesz nyomására.
14:50: Válaszod implikálja, hogy kommunistának lenni már magában bűn - én ilyet nem mondtam. Kommunisták, mivel az MSZMP tagjai voltak, s így egy diktatórikus rendszer egyetlen pártját szolgálták ki. Itt rajtad kívül senki nem beszélt bűncselekményről. Én csupán a dolog morális oldalát feszegettem, de - mint ahogy válaszod alapján egyértelmű vált - az erkölcs neked semmit nem jelent.
Természetesen elképzelhető, hogy a rendszerváltozás után a régi pártkáderek tömeges - ugyanakkor tényleges - ideológiai változáson mentek keresztül, de én kétlem. Szerintem - s lehet, hogy csak a legrosszabbat feltételezem - ők a haszonszerzés reményében lettek demokraták kommunistákból.
Megkérlek, hogy máskor ne adj olyan szavakat a számba, melyeket még csak közelítőleg sem mondtam. Az nem érvelés, hogy a másiknak tulajdonítasz valami ócska állítást, majd megcáfolod.
Ja, hogy totális intelligenciahiány van? Az baj...
Mit kellett volna csinálni a részeg, őrjöngő csürhével?
Barackot nyomni a kis buksijukra, hogy ejnye, ejnye, rosszcsontok?
"Most akkor mi a bajod? Hogy bamba volt a rendőrség, vagy mert túlkapások voltak?"
Tulajdonképpen mindkettővel bajom van, mert egyik sem vall normális rendőrségre.
"Mit kellett volna csinálni a részeg, őrjöngő csürhével?
Barackot nyomni a kis buksijukra, hogy ejnye, ejnye, rosszcsontok?"
Ezt válaszold meg a tegnapi operás, és a karácsonyi lmp-s tüntetés fényében is légyszíves.
"Ezt válaszold meg a tegnapi operás, és a karácsonyi lmp-s tüntetés fényében is légyszíves."
A helyzet az, hogy tegnap este nem őrjöngő részeg csürhe randalírozott, hanem kulturált tüntetők. Egyetlen követ nem dobott el senki. Tudod, ezek nem a Butaházy-féle kannásborszagú náci suttyók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!