Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi köze van Gyurcsány Ferencne...

Mi köze van Gyurcsány Ferencnek a jogállamiság és a demokrácia megvédéséhez? (miközben ő maga is eltaposta)

Figyelt kérdés
2012. jan. 3. 13:56
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
23%

"eltelt egy bő hónap"

Ahogy te azt elképzeled!

2012. jan. 3. 14:53
 12/23 anonim ***** válasza:
67%

Gyurcsány semmikor NEM taposta el a jogállamiságot, és a demokráciát sem. Sőt, ők kevesebbet loptak 8 év alatt,mint a Fidesz az elmúlt másfél évben.

Gyurcsány most az ellenzékhez tartozik a maga új,kicsi pártjával. De igaza van annak,aki szerint csak kárára van a jelenléte az ellenzéknek.

2012. jan. 3. 14:53
 13/23 anonim ***** válasza:
67%

"A tévé"ostrom", ahol a bamba rendőrség (valószinűleg szándékosan) lóf*szt se csinált a randalírozókkal, és a szemkilövetés között (ahol bőven történtek rendőri túlkapások) eltelt egy bő hónap..."

Most akkor mi a bajod? Hogy bamba volt a rendőrség, vagy mert túlkapások voltak? Az akkori gyújtogató fosztogató vadállatokat azóta egytől-egyig kiengedték a derék Fidesz nyomására.

2012. jan. 3. 14:54
 14/23 anonim ***** válasza:
24%

14:50: Válaszod implikálja, hogy kommunistának lenni már magában bűn - én ilyet nem mondtam. Kommunisták, mivel az MSZMP tagjai voltak, s így egy diktatórikus rendszer egyetlen pártját szolgálták ki. Itt rajtad kívül senki nem beszélt bűncselekményről. Én csupán a dolog morális oldalát feszegettem, de - mint ahogy válaszod alapján egyértelmű vált - az erkölcs neked semmit nem jelent.

Természetesen elképzelhető, hogy a rendszerváltozás után a régi pártkáderek tömeges - ugyanakkor tényleges - ideológiai változáson mentek keresztül, de én kétlem. Szerintem - s lehet, hogy csak a legrosszabbat feltételezem - ők a haszonszerzés reményében lettek demokraták kommunistákból.

Megkérlek, hogy máskor ne adj olyan szavakat a számba, melyeket még csak közelítőleg sem mondtam. Az nem érvelés, hogy a másiknak tulajdonítasz valami ócska állítást, majd megcáfolod.

Ja, hogy totális intelligenciahiány van? Az baj...

2012. jan. 3. 15:00
 15/23 anonim ***** válasza:
3%
Hú, mennyi Gyurcsány-imádó lett... Ő maga eltaposta, mikor rendőröket vezényeltetett ki Gergényivel az élen, azonosítattlanul, viperával a kézben, vagy mikor olyan gumilövedékeket rendeltetett amiket nem lett volna szabad és amikkel a REBISZ-es kutyái embereket sebzett meg, szemet lövetett ki, stb. Szóval 100x inkább médiahatóság legyen mint még egyszer Feri-diktátor.
2012. jan. 3. 15:03
 16/23 anonim ***** válasza:
Akik szétverik az utcát és felgyújtják más ártatlan polgárok autóit megérdemlik a gumilövedéket. Pláne, hogy legalább háromszor szólították fel őket a távozásra. Ez nyugaton is így megy, elég megnézni a londoni vagy párizsi randalírozás felvételeit. Ott még durvábban léptek fel.
2012. jan. 3. 16:30
 17/23 doboszoli ***** válasza:

Mit kellett volna csinálni a részeg, őrjöngő csürhével?

Barackot nyomni a kis buksijukra, hogy ejnye, ejnye, rosszcsontok?

2012. jan. 3. 18:33
 18/23 anonim ***** válasza:

"Most akkor mi a bajod? Hogy bamba volt a rendőrség, vagy mert túlkapások voltak?"

Tulajdonképpen mindkettővel bajom van, mert egyik sem vall normális rendőrségre.

"Mit kellett volna csinálni a részeg, őrjöngő csürhével?

Barackot nyomni a kis buksijukra, hogy ejnye, ejnye, rosszcsontok?"

Ezt válaszold meg a tegnapi operás, és a karácsonyi lmp-s tüntetés fényében is légyszíves.

2012. jan. 3. 18:57
 19/23 anonim ***** válasza:
19%

"Ezt válaszold meg a tegnapi operás, és a karácsonyi lmp-s tüntetés fényében is légyszíves."

A helyzet az, hogy tegnap este nem őrjöngő részeg csürhe randalírozott, hanem kulturált tüntetők. Egyetlen követ nem dobott el senki. Tudod, ezek nem a Butaházy-féle kannásborszagú náci suttyók.

2012. jan. 3. 19:04
 20/23 anonim ***** válasza:
Védjétek csak ezt a mocskos férget, akinek már rég börtönben lenne a helye. Elromlott a memóriátok, vagy fizetnek azért, hogy ide írkáljatok? Gyurcsány volt a legszemetebb, leggusztustalanabb, legundorítóbb kormányfő, aki az országot vezette. Nem hogy börtönben, de egyenesen akasztófán a helye.
2012. jan. 3. 20:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!