Akkor nem sérült a demokrácia, amikor betiltották a Magyar Gárdát, illetve meghozták a törvényeket az egyenruhás bűnözésről?
Figyelj én is furcsállom ezt ,de nekik addig tart a demokrácia amíg ő nekik a jogaik nem sérülnek.Demokráciáról hablatyolnak a baloldal ,mikor szemrebbenés nélkül betiltanák a jobbikot és a gárdát.Miközben elvileg a demokráciában a vélemény nyilvánítás az első...
Az már más kérdés ,hogy én meg őket tiltanám be ,de én nem bújok a demokrácia mögé:)
"Miközben elvileg a demokráciában a vélemény nyilvánítás az első... "
Ja, csakhogy az, hogy "utálom az összes zsidót és cigányt, és el kéne zavarni őket Izraelbe", már nagyon is túlmegy a véleménynyilvánítás szabadságán. Különben is, miért sír a Jobbik, amikor pont ő akarja felszámolni a neki nem tetsző médiumokat, le akarja rombolni a székházaikat, és el akarja küldeni Magyarországról az ott dolgozó riportereket?
"Ja, csakhogy az, hogy "utálom az összes zsidót és cigányt, és el kéne zavarni őket Izraelbe", már nagyon is túlmegy a véleménynyilvánítás szabadságán..."
Amikor a cigók írogatnak a facebookon, hogy halál az összes magyarra, meg hogy öljük meg a parasztokat,meg a magyar genetikusan alattvaló(Kertész), az nem megy túl a véleménynyilvánítás szabadságán?
"amikor pont ő akarja felszámolni a neki nem tetsző médiumokat"
Te amúgy az RTL Klubot értékes médiumnak tartod a tahó világgal, heti hetessel, telejósdával együtt? Mert ha a Jobbik ezeket ki akarja csinálni, akkor áldásom rájuk!
"Amikor a cigók írogatnak a facebookon, hogy halál az összes magyarra, meg hogy öljük meg a parasztokat,meg a magyar genetikusan alattvaló(Kertész), az nem megy túl a véleménynyilvánítás szabadságán?"
Ezekkel a véleményekkel sem kell egyetérteni, én is súlyosan megvetem őket. Ettől még nem süllyedek le az ő szintjükre, mert az ilyesmi nem vezet sehová.
"Te amúgy az RTL Klubot értékes médiumnak tartod a tahó világgal, heti hetessel, telejósdával együtt? Mert ha a Jobbik ezeket ki akarja csinálni, akkor áldásom rájuk!"
Ha nem tetszik, kapcsolj át vazze. Vagy ha ez a véleményed, akkor meg nem kéne vinnyogni a gárda kapcsán, hogy "sérült a demokrácia", mert finoman szólva a te demokráciád is elég sérült.
"De most komolyan szerintetek nem groteszk, hogy azok aggódnak a demokráciáért, akik annak idején emberek szemét lőtték ki?"
Mondok neked valamit: Vona be akarja hívni Magyarországra az iráni forradalmi gárdát. Ezek két évvel ezelőtt 20 tüntetőt lőttek agyon Teheránban, mert kétségbe vonták Ahmadinezsád választási győzelmét. Erről mi a véleményed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!