Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akkor nem sérült a demokrácia,...

Akkor nem sérült a demokrácia, amikor betiltották a Magyar Gárdát, illetve meghozták a törvényeket az egyenruhás bűnözésről?

Figyelt kérdés
2011. dec. 24. 15:47
1 2 3 4
 1/32 Problem2 ***** válasza:
50%

Figyelj én is furcsállom ezt ,de nekik addig tart a demokrácia amíg ő nekik a jogaik nem sérülnek.Demokráciáról hablatyolnak a baloldal ,mikor szemrebbenés nélkül betiltanák a jobbikot és a gárdát.Miközben elvileg a demokráciában a vélemény nyilvánítás az első...

Az már más kérdés ,hogy én meg őket tiltanám be ,de én nem bújok a demokrácia mögé:)

2011. dec. 24. 15:53
 2/32 anonim ***** válasza:
34%
Én is betiltanám a Fideszt! Sőt büntetném is azzal való szimpatizálást, vagy a segítésüket. De én sosem állítottam magamról hogy demokrata vagyok.
2011. dec. 24. 16:05
 3/32 anonim ***** válasza:
41%

"Miközben elvileg a demokráciában a vélemény nyilvánítás az első... "

Ja, csakhogy az, hogy "utálom az összes zsidót és cigányt, és el kéne zavarni őket Izraelbe", már nagyon is túlmegy a véleménynyilvánítás szabadságán. Különben is, miért sír a Jobbik, amikor pont ő akarja felszámolni a neki nem tetsző médiumokat, le akarja rombolni a székházaikat, és el akarja küldeni Magyarországról az ott dolgozó riportereket?

2011. dec. 24. 16:06
 4/32 anonim ***** válasza:
72%

"Ja, csakhogy az, hogy "utálom az összes zsidót és cigányt, és el kéne zavarni őket Izraelbe", már nagyon is túlmegy a véleménynyilvánítás szabadságán..."

Amikor a cigók írogatnak a facebookon, hogy halál az összes magyarra, meg hogy öljük meg a parasztokat,meg a magyar genetikusan alattvaló(Kertész), az nem megy túl a véleménynyilvánítás szabadságán?

2011. dec. 24. 16:15
 5/32 anonim ***** válasza:
58%

"amikor pont ő akarja felszámolni a neki nem tetsző médiumokat"

Te amúgy az RTL Klubot értékes médiumnak tartod a tahó világgal, heti hetessel, telejósdával együtt? Mert ha a Jobbik ezeket ki akarja csinálni, akkor áldásom rájuk!

2011. dec. 24. 16:17
 6/32 Problem2 ***** válasza:
63%
igen ezt akarja ,de ők legalább nem hablatyolnak demokráciáról.
2011. dec. 24. 16:21
 7/32 anonim ***** válasza:
51%

"Amikor a cigók írogatnak a facebookon, hogy halál az összes magyarra, meg hogy öljük meg a parasztokat,meg a magyar genetikusan alattvaló(Kertész), az nem megy túl a véleménynyilvánítás szabadságán?"

Ezekkel a véleményekkel sem kell egyetérteni, én is súlyosan megvetem őket. Ettől még nem süllyedek le az ő szintjükre, mert az ilyesmi nem vezet sehová.

2011. dec. 24. 16:21
 8/32 anonim ***** válasza:
50%

"Te amúgy az RTL Klubot értékes médiumnak tartod a tahó világgal, heti hetessel, telejósdával együtt? Mert ha a Jobbik ezeket ki akarja csinálni, akkor áldásom rájuk!"

Ha nem tetszik, kapcsolj át vazze. Vagy ha ez a véleményed, akkor meg nem kéne vinnyogni a gárda kapcsán, hogy "sérült a demokrácia", mert finoman szólva a te demokráciád is elég sérült.

2011. dec. 24. 16:23
 9/32 A kérdező kommentje:
De most komolyan szerintetek nem groteszk, hogy azok aggódnak a demokráciáért, akik annak idején emberek szemét lőtték ki?
2011. dec. 24. 16:24
 10/32 anonim ***** válasza:
49%

"De most komolyan szerintetek nem groteszk, hogy azok aggódnak a demokráciáért, akik annak idején emberek szemét lőtték ki?"

Mondok neked valamit: Vona be akarja hívni Magyarországra az iráni forradalmi gárdát. Ezek két évvel ezelőtt 20 tüntetőt lőttek agyon Teheránban, mert kétségbe vonták Ahmadinezsád választási győzelmét. Erről mi a véleményed?

2011. dec. 24. 16:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!