Akkor nem sérült a demokrácia, amikor betiltották a Magyar Gárdát, illetve meghozták a törvényeket az egyenruhás bűnözésről?
"Neked meg ha nem tetszik a Jobbik, ne írj ki róla minden másnap egy kérdést, vazze. Szerintem ne adj olyan tanácsot, amit te magad nem fogadsz meg."
Ha nem tetszik az RTL-Klub, át lehet kapcsolni, és kész. A Jobbik viszont bele tud, és egyre inkább bele akar szólni az életembe. Nem lehet átkapcsolni, mert mindig akad pár százezer soviniszta szellemi zokni, aki a nyakamra szavazná őket. Ez a kettő közt az óriási különbség.
Tudsz mondani egyetlenegy dolgot, amivel beleszóltak az életedbe? Vagy akár a Magyar Gárda?
Amúgy igazad van, hogy mer bárki is más véleménnyel lenni, mint te, vagy másképpen szavazni, mint te? Hiszen te vagy az univerzum közepe.
"Mondok neked valamit: Vona be akarja hívni Magyarországra az iráni forradalmi gárdát. Ezek két évvel ezelőtt 20 tüntetőt lőttek agyon Teheránban, mert kétségbe vonták Ahmadinezsád választási győzelmét. Erről mi a véleményed?"
Ugyanaz. Viszont nem hiszem, hogy be akarná hívni.
"én az emberek érdekeit nézném és nem hagynám ,hogy a saját hülyeségük után menjenek."
Majd az emberek átkapcsolnak az Echora vagy a HírTv-re és nézik a Bayert, a Csintalant, meg a Bogárt, ha annyira érdekli őket. Nem hinném, hogy a te gondoskodásodra vannak szorulva.
Covenant soha se fogjuk megérteni ,se meggyőzni.Majd egyszer rájön.
Én személy szerint a feltétel nélküli szeretethez igazodok ,és ez az irány elvem.
Bizony az emberek kihasználása és lebutitása nem a legjobb dolog és nem nagyon szeretném ,ha ez így folytatódna tovább.
"Viszont nem hiszem, hogy be akarná hívni."
Ó, hát akkor biztosan viccelt, amikor tömegek előtt ezt mondta október 23-án:
http://www.youtube.com/watch?v=izPePbyRbQU
Vagy be volt rúgva, mint a lába előtt ujjongó kopasz hívei?
covenant
Én se értek egyet egyikkel sem, de ha az egyik oldal kimondhatja ez irányú véleményét, akkor a másik oldal is kimondhatja hogy ő mit gondol, még akkor is ha ez nem tetszik, meg egyeseknek túlmegy az ingerküszöbén!Nem kell egyetérteni velük,ahogy te is leírtad, de erről szólna a szólásszabadság!Az iráni forradalmi gárdát meg egy nagy kamunak tartom,ez olyan mint amikor azt terjesztik hogy Orbán királlyá akarja magát koronázni!Az ilyeneken mindig nagyokat mosolygok...
"Az ilyeneken mindig nagyokat mosolygok..."
Akkor Vona egy igazi kamukirály, nézd meg a videót, amit belinkeltem. Tényleg, ha mosolyogtok a kijelentésein, akkor minek szavaztok rá???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!