Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akkor nem sérült a demokrácia,...

Akkor nem sérült a demokrácia, amikor betiltották a Magyar Gárdát, illetve meghozták a törvényeket az egyenruhás bűnözésről?

Figyelt kérdés
2011. dec. 24. 15:47
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
53%

"Neked meg ha nem tetszik a Jobbik, ne írj ki róla minden másnap egy kérdést, vazze. Szerintem ne adj olyan tanácsot, amit te magad nem fogadsz meg."

Ha nem tetszik az RTL-Klub, át lehet kapcsolni, és kész. A Jobbik viszont bele tud, és egyre inkább bele akar szólni az életembe. Nem lehet átkapcsolni, mert mindig akad pár százezer soviniszta szellemi zokni, aki a nyakamra szavazná őket. Ez a kettő közt az óriási különbség.

2011. dec. 24. 16:30
 12/32 Problem2 ***** válasza:
50%
Szívesen átkapcsolok ,sőt nem is nézem ,de én az emberek érdekeit nézném és nem hagynám ,hogy a saját hülyeségük után menjenek.
2011. dec. 24. 16:31
 13/32 anonim ***** válasza:
40%

Tudsz mondani egyetlenegy dolgot, amivel beleszóltak az életedbe? Vagy akár a Magyar Gárda?

Amúgy igazad van, hogy mer bárki is más véleménnyel lenni, mint te, vagy másképpen szavazni, mint te? Hiszen te vagy az univerzum közepe.

2011. dec. 24. 16:32
 14/32 anonim ***** válasza:
8%

"Mondok neked valamit: Vona be akarja hívni Magyarországra az iráni forradalmi gárdát. Ezek két évvel ezelőtt 20 tüntetőt lőttek agyon Teheránban, mert kétségbe vonták Ahmadinezsád választási győzelmét. Erről mi a véleményed?"

Ugyanaz. Viszont nem hiszem, hogy be akarná hívni.

2011. dec. 24. 16:33
 15/32 anonim ***** válasza:
66%

"én az emberek érdekeit nézném és nem hagynám ,hogy a saját hülyeségük után menjenek."

Majd az emberek átkapcsolnak az Echora vagy a HírTv-re és nézik a Bayert, a Csintalant, meg a Bogárt, ha annyira érdekli őket. Nem hinném, hogy a te gondoskodásodra vannak szorulva.

2011. dec. 24. 16:33
 16/32 anonim ***** válasza:
31%
Hatvanhatos szerintem minket össze fognak keverni. :D
2011. dec. 24. 16:34
 17/32 Problem2 ***** válasza:
44%

Covenant soha se fogjuk megérteni ,se meggyőzni.Majd egyszer rájön.

Én személy szerint a feltétel nélküli szeretethez igazodok ,és ez az irány elvem.

Bizony az emberek kihasználása és lebutitása nem a legjobb dolog és nem nagyon szeretném ,ha ez így folytatódna tovább.

2011. dec. 24. 16:34
 18/32 anonim ***** válasza:
64%

"Viszont nem hiszem, hogy be akarná hívni."

Ó, hát akkor biztosan viccelt, amikor tömegek előtt ezt mondta október 23-án:

http://www.youtube.com/watch?v=izPePbyRbQU

Vagy be volt rúgva, mint a lába előtt ujjongó kopasz hívei?

2011. dec. 24. 16:35
 19/32 anonim ***** válasza:
90%

covenant

Én se értek egyet egyikkel sem, de ha az egyik oldal kimondhatja ez irányú véleményét, akkor a másik oldal is kimondhatja hogy ő mit gondol, még akkor is ha ez nem tetszik, meg egyeseknek túlmegy az ingerküszöbén!Nem kell egyetérteni velük,ahogy te is leírtad, de erről szólna a szólásszabadság!Az iráni forradalmi gárdát meg egy nagy kamunak tartom,ez olyan mint amikor azt terjesztik hogy Orbán királlyá akarja magát koronázni!Az ilyeneken mindig nagyokat mosolygok...

2011. dec. 24. 16:36
 20/32 anonim ***** válasza:
44%

"Az ilyeneken mindig nagyokat mosolygok..."

Akkor Vona egy igazi kamukirály, nézd meg a videót, amit belinkeltem. Tényleg, ha mosolyogtok a kijelentésein, akkor minek szavaztok rá???

2011. dec. 24. 16:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!