Mi köze van Gyurcsány Ferencnek a jogállamiság és a demokrácia megvédéséhez? (miközben ő maga is eltaposta)
szerintem semmi
és ő ma a legkártékonyabb az ellenzéknek
Mikor taposta el?
Mikor írta át az MSZP az alkotmányt?
Mikor írta át az MSZP választási törvényt?
Mikor hozott létre médiahatóságot?
Mikor nyúlta le az állampolgárok nyugdíj megtakarításait?
Mikor vonta állami kontroll alá a jegybankot?
Ha a Fidesz szerinted demokratikusan él a kormányzás lehetőségeivel, akkor a fentiekre válaszolj. Bármennyire szomorú, Gyurcsány minden hibája és disznósága ellenére sokkal elhivatottabb demokrata, mint Orbán.
Nem vagyok fideszes, de:
"Mikor taposta el?"
2006-ban, mikor le kellett volna mondania.
"Mikor írta át az MSZP az alkotmányt?"
90-es évek közepén
"Mikor írta át az MSZP választási törvényt?"
ha jól tudom azt is a 90-es évek közepén
"Mikor hozott létre médiahatóságot?"
ez az egy amiben igazad van.
"Mikor nyúlta le az állampolgárok nyugdíj
megtakarításait?"
lenyúltak helyette mást.
"Mikor vonta állami kontroll alá a jegybankot?"
ez is igaz.
"Mikor taposta el?"
2006-ban, mikor le kellett volna mondania."
Hogy a szűzmáriában lehet hogy a békés tüntetők romboltak gyújtogattak kockakövekkel dobálóztak 240 rendőr sérült meg és az demokrácia taposásnak nevezed?Mióta demokratikus jog a rombolás gyújtogatás?Miért hazudnak sokan hogy békés tüntetőkre támadt a rendőrség?Négyszer szólították fel a csürhét a rendőrök hogy hagyják abba a gyújtogatást dobálózást és csak akkor indítottak rohamot.A televízió élőben közvetítette ezeket mindenki láthatta miért kell hazudni?Miért kellett a nem randalírozóknak a csürhéhez csatlakozni?Ja a TV székház magától gyulladt ki meg az autók is öngyulladás áldozatai lettek!A tucat rendőr meg a saját lábát törte el!Miért kell hazudni?
ma 14:43
Elhiszem, hogy 6 év távlatából homályosodnak a képek és összefolynak az események. A tévé"ostrom", ahol a bamba rendőrség (valószinűleg szándékosan) lóf*szt se csinált a randalírozókkal, és a szemkilövetés között (ahol bőven történtek rendőri túlkapások) eltelt egy bő hónap...
"Nekem az tetszik, hogy a kommunisták "
Nekem meg az nem tetszik hogy kommunistázol! Az a kommunista aki annak vallja magát elemi ismeret.Csak azt lehet felelősségre vonni aki bűncselekményt követett el! Elemi jogi ismeret!A bűnt nem lehet örökölni!Elemi demokratikus ismeret.Ja hogy egyeseknél totális ismerethiány van? Az baj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!