Örülnétek neki, ha az osztrákok vagy a németek
annektálnák Magyarországot, minden
önrendelkezésünktől megfosztanának és teljesen
beolvasztanának minket az országukba?
Nem.Mert akkor elvesztenék a még megmaradt függetlenségünket is ,sőt a kultúránk is lehet ,hogy veszélybe kerülne.
Amúgy kérdező miért örülnél?
2011. dec. 24. 16:18
Rend+pénz/a magyar nép megmaradása...
Inkább utóbbit választom.
2011. dec. 24. 16:22
3/30 A kérdező kommentje:
Épp azért, mert akkor elveszítenénk a maradék függetlenségünket is és nem ilyen b*rom politikusok írányítanának, mint itt az elmúlt 20(60,90)évben. Nem lázadnánk fölöslegesen az IMF és más nemzetközi pénzügyi szervezetek ellen és sorolhatnám.
Én annak örélnék, ha az olyanok mint te, felvennék az osztrák vagy német állampolgárságot, kiköltöznének, és ott élnének békében és boldogságban, és soha nem térnének vissza.
2011. dec. 24. 16:24
Azt hiszed ,hogy az elmúlt 90 évben csak olyan emberek ültek a parlamentben ,akik a magyar érdekeit nézték volna?Csak egy normális magyar kormány tudná rendbe tenni az országot ,nem olyan akik mindenkinek behódol.
2011. dec. 24. 16:25
Ilyennek csak idióták örülnének. Nem elég nekünk az unió a nyakunkon?
2011. dec. 24. 16:28
Ebcsonttal pedig száz százalékosan egyetértek.
2011. dec. 24. 16:30
Hogyne örülnék, csupa öröm és boldogság, amikor valakik annektálnak minket, legyen szó törökökről, osztrákokról, szovjetekről, románokról, szlovákokról, szerbekről, ukránokról. Happiness and cyanide!
2011. dec. 24. 16:33
"Épp azért, mert akkor elveszítenénk a maradék függetlenségünket is és nem ilyen b*rom politikusok írányítanának, mint itt az elmúlt 20(60,90)évben. Nem lázadnánk fölöslegesen az IMF és más nemzetközi pénzügyi szervezetek ellen és sorolhatnám."
1. akkor nagyon gyorsan meg kéne tanulnod németül (mivel a hivatalos nyelv a német lenne)
2. miért is áldozna erre az országra pénzt bármelyik megszálló ország? csak kivinnék ami még megvan (pont mint annak idején a Brit Birodalom az észak-amerikai gyarmatairól akik ezt megelégelve fellázadtak és kikiáltották a függetlenségüket)
2011. dec. 24. 16:35
Azt hiszem, ki tudnék vele egyezni. Én már eddig is mondogattam humorosan, de némileg komolyan is, hogy a magyar választáson is indulhatnának külföldi pártok vagy személyek, mert én a szélhámos magyar "elit" helyett inkább rájuk szavaznék.
2011. dec. 24. 16:36
További kérdések: