Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » O. V. miért nem gyakorol...

O. V. miért nem gyakorol önkritikát?

Figyelt kérdés
Öntömjénezés, másokra mutogatás, közben meg csődbe vitte az országot a rögeszméivel, téveszméivel... Gyurcsány legalább beismerte, hogy "Elszúrtuk!"...
2011. dec. 21. 23:48
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
81%

Nem tudom hogy tudod így lenézni a kisembereket...

Neked jó így persze hogy nem panaszkodol de ha itt feltennél egy kérdést hogy jobban él mint 2éve akkor 90% azt mondaná hogy nem és hidd el hogy nem te vagy a nép, hanem mi vagyunk a nép és nélkülünk semmit sem fogsz érni ha mi csórik nem lennénk te se lennél... Kár is vitatkozni az ilynnel neki jó leszarja a kisemberek véleményét legyen nekik rossz ha már ők nem tudnak tanulni hülyék semmihez sem értenek...

Inkább leszek csóri mint olyan mint te.

2011. dec. 24. 22:10
 22/36 anonim ***** válasza:
81%
ja még egy kérdés, ha Orbán királlyunk olyan franko akkor miért jönnek sorba a leminősítések miért gyengül a forint?
2011. dec. 24. 22:13
 23/36 anonim ***** válasza:
kolopole milyen cégetek van??
2011. dec. 24. 22:15
 24/36 anonim ***** válasza:
jó kis adócsalós mi?? :D:D
2011. dec. 24. 22:15
 25/36 anonim ***** válasza:
0%
Persze, csakis adócsalós. Semmit nem tudsz ezek szerint rólam és rólunk, azért ez igen ritka ma a fórumon. Nézz majd utána, többször nem írom le. A leminősítésről meg annyit, hogy az EU- nak nagyon nem tetszik hogy valaki végig akarja vinni az elhatározását minden áron velük szemben, és ahol csak tudnak próbálnak keresztbe tenni. Lassan én is attól tartok hogy Orbán feladja, de szerencsére még nem úgy néz ki.
2011. dec. 25. 00:29
 26/36 anonim ***** válasza:
közelünkben van egy cég ahol csak nyugdíjasokat foglalkoztatnak minimálbérre bejelentve 4 gyögyörű rezidenciájuk van egy rakás verda repűlőgépük is van meg minden nem az irigység szól belőlem de az a baj hogy az ilyeneket támogatja a kormány
2011. dec. 25. 08:56
 27/36 anonim ***** válasza:
59%
persze én akarnám legalizálni a bejelentetlen pici boltomat {igazából nem bolt mert otthol árulok bizonyos legális dolgokat nem bejelentve} akkor állandóan a nyakamba lihegne a szemét apeh
2011. dec. 25. 08:58
 28/36 anonim ***** válasza:

- tegnap, 16.45;-

Igen, a válaszom, MINDENKI HIBÁS!- főleg az a 3/4, aki a kezébe hatalmat adott!

- kolopella! Te pedig tökéletes példája, vagy az orbáni agymosásnak! Én voltam vállalkozó, illetve kiskereskedő is.- tudod, az elmúlt rendszerben, ez volt a titulusa ha valakinek volt egy üzlete. Jól éltem, és nem kellett lopnom, csalnom hozzá! A rendszerváltás hozta, hogy már csak az maradhatott talpon, aki tud, vagy van gusztusa ügyeskedni, / köznapian, - LOPNI -/ Én továbbra is megpróbáltam becsületes lenni, de úgy nem ment! Ebből a tapasztalatból, nekem egy "gazdag" sem mondhatja, hogy tiszta, nincs vaj a füle mögött! Persze, egy sem vallaná be, hogy csalás nélkül nem lehet meggazdagodni! Lásd: orbán klán!/ a bányákról legendákat lehetne mesélni!/

- kolopele, Légyszi, írd már meg, melyik az a gyár, ahol ennyire jól fizetnek, és ahol ekkora a biztonság. Talán ilyenért szívesen feladnám jelenleg - szerinted - búsásan jövedelmező mezőgazdasági vállalkozásom! Csak, hogy lásd, ne légy olyan tájékozatlan! Így alakult a tavalyi nagy hasznom: - Tavaly, a tél nagyon csapadékos volt. Az őszi vetés nagy részét elvitte a belvíz. /ODA A BEFEKTETÉS!/ A tavaszi vetés, sokszoros többlet költséggel volt csak megoldható.Itt már nem lehetett figyelembe venni, mi gazdaságos, mi nem, csak ne maradjon parlagon a föld! Az árpa aratását csak lánctalpas kombájn tudta vágni, de így is nagy része trágya lett. / ez a nagy, mg - gi haszon!/ az almáson végig söpört egy tavaszi fagy. A termés a befektetett költséget éppen, hogy fedezte! A tavaszi belvíz miatt, csak jóval később mehettek a birkák a legelőre, iszonyú többlet költség míg az istállóban kellett etetni! De soroljam még, hogy mi mennyi az üzletben? A munkabérről nem is beszélek, mert ha azt is beszámolnánk, nem lehetne megfizetni a terméket! Mit gondolsz, a mezőgazdasági munkás mért annyira alulfizetett? Hogy az olyan elégedettek is mint te , meg tudd fizetni! Azt kérded, hogy akkor mért csinálom? Mert ez olyan munka, amit a föld, a jószág szeretet is motivál. Nálunk nincs szabadság, szombat, vasárnap, ünnep. A jószág minden nap enni kér! és ha este hulla fáradtan lefeküdnél, lekezd elleni a tehén vagy a birka, és oda a pihenés. Reggel kezdődik minden elölről. Hogy nem lehetett lefeküdni? Ez egy gazdálkodónál részlet kérdés. Azt eltudod- e képzelni, hogy az a több tízmilliós géppel, egy életre adósságba veri magát az a büdös paraszt. De jó lenne, ha az a gép elérhető árú lenne, és talán akkor te sem pufognál a zöldség árán. El tudod képzelni mennyi sárgarépát kell eladni, hogy kitermeljen egy 15 milliós traktort? Jó lenne, ha valamiről beszélsz, előbb meggyőződnél mi jön ki a szádon! Nem csak "apád" szavait hallanád meg, hanem azokét is, akik a való életben élnek, nem csak "fentről" látták még ezt az országot. /és te elhiszed, hogy tisztelt vezéred, és családja nem profitált a szocializmusból, amit úgy megvet? Akkor hogyan tanult külföldön,hogyan szerezhette "vagyonát a család?" azt hiszed munkával?

2011. dec. 25. 12:44
 29/36 anonim ***** válasza:
0%
Életemben nem loptam, és nem feketéztem. Ha hiszed, ha nem. A cirkon oxidban és az ipari kerámia felhasználásában ma is óriási üzlet rejlik külföldön, főleg azzal az egyedülálló technológiával amivel létrehoztam hogy tökéletessé válhasson. Persze nagyon fontos hogy senki nem volt képes ezt még utánam csinálni. A Kádár rendszerben elnyomtak a párttitkárok, ez van. Egyébként meg megértem a problémádat, csak tudod az időjárást nem a kormány határozza meg. A kockázat mindenben benne van.
2011. dec. 25. 17:38
 30/36 anonim ***** válasza:
Persze, én nem is mondtam, hogy a kormány tehet az időjárásról! De ez nem egésszen olyan mint egy ipari termelés. Ezt csak azért mondom , hogy képben légy! a mezőgazdaság nem olyan kockázat! Mindent tökéletesen csinálsz, jó a befektetés, Csodálatos az idő még 3 órakkor, 4 óra, és elment a főld felett egy jégeső! Ez nem kockázat! Erre nem lehet számolni. Ha az iparban rosszúl jőn be egy befektetés, ott meg lehet találni a hiba okát, ki lehet javítani, De az időjárást nem lehet szabályozni, csak elfogadni! ezért nem áll az érvelésed! Persze, azt ne magyarázd meg, ha olyan jó vállalkozó vagy, mindenkor rendben volt az adód körül minden, vagy talán ügyesebb voltál, jó helyre tudtad tenni a számokat? - Egy adóellenőr mondta egyszer, hogy csak ott nincs hiba, ahol nem akarnak találni! Egy kicsit nem vagy nagyképű? Van egy jó közmondás: "egyszer fenn- egyszer lenn!" ezt ne feledd!
2011. dec. 25. 18:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!