Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » O. V. miért nem gyakorol...

O. V. miért nem gyakorol önkritikát?

Figyelt kérdés
Öntömjénezés, másokra mutogatás, közben meg csődbe vitte az országot a rögeszméivel, téveszméivel... Gyurcsány legalább beismerte, hogy "Elszúrtuk!"...
2011. dec. 21. 23:48
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
90%
Mert Orbán Viktornak nincs önkritikája. És csak jólneveltség miatt írtam a nevét nagy kezdőbetűkkel!
2011. dec. 22. 08:59
 12/36 anonim ***** válasza:
90%

"Mert azt csinálja nagy általánosságban amit most kell. "

Egyetlen olyan lépést nem tett, aminek bármiféle pozitív hatása lett volna eddig.

2011. dec. 22. 09:49
 13/36 anonim ***** válasza:
95%

Kolopele ugyan olyan vagy mint Orbán nem tudod beismerni hogy ő is elrontotta, viszont megmagyarázni se hogy mi jót csinált. Ha neked van igazad védd meg magad.

Szerintem Orbánt sokkal többen tisztelnék ha már régen bevalotta volna hogy hoppá tényleg nem jó amit csinált, elnézést kérek próbálok tenni érte hogy jobb legyen. Persze akik élnek halnak Gyurcsányért akkor is szindák őt, de sokan lennének akik ugymond megbocsátanának neki. Én pl közöttük lennék. De így nem tudom tisztelni ezt a majmot mint miniszterelnököt, mert több kárt csinált lassan két év alatt mint Gyurcsányék. Ezt nem szivesen mondom ki de cáfoljatok meg ha nem így van. Legalábbis nálunk a családba így vesszük észre. Persze bele lehet magyarázni hogy még az elmúlt 8 év következménye nem Orbán tehet róla .

De ha így lenne akkor a kormány nem szajkózná hogy milyen jól megy most nekünk...

Lehet néhol értelmetlenül fogalmaztam de még reggel van nekem:D

2011. dec. 24. 10:51
 14/36 anonim ***** válasza:
21%
Arra nem gondoltál hogy attól hogy ti így látjátok még nem biztos hogy így is van? Ez az egész nem csak a kormány hibája lehet. Érdekes, nekünk, a gyárnak, a dolgozóknak nem megy rosszabbul, sőt még jobban is. Lehet hogy kellene egy olyan vezető aki képes megújulni, mindig új dolgokat kitalálni, megtartani a potenciális vásárlókat, vagyis érteni kell ahhoz hogy minden jól menjen. Tudom, nem lehet mindenki feltaláló, egyetemi tanár, zseni, stb., mert akkor ki építene házakat, ki takarítaná a tereket, mi egyéb. Viszont Orbán azon fáradozik hogy kicsit elismerjék végre ezt az országot, ne úgy tekintsenek ránk mint eddig bármikor, elég volt már abból hogy egy kishitű ország vagyunk akikkel bármit meg lehet csinálni. A helyében én ennél drasztikusabban végrehajtottam volna már a reformokat, megszorításokat, változtatásokat, mert így lassabb lesz a folyamat amit elkezdett. Jobban fájna sokaknak, de rövidebb volna, így viszont elhúzódik az egész. Külföld is meg fogja majd tapasztalni hogy Magyarországot nem lehet félvállról venni, lekezelően bánni velünk, csak mivel ehhez nincsenek még hozzászokva, védekezésként a támadást használják, amit az ellenék természetesen támogat, ahogy a nép is akik nem látják mire is megy ki ez az egész. Ez a véleményem, azt hogy miért jók egyes intézkedések nem tartom érdemesnek felsorolni, létezik egy Fidesz fórum a neten ott meg szoktam tenni. A különbség csak annyi hogy ott nem beszólogatókkal, ellenzékiekkel meg jobbikosokkal kell hadakozni. Persze bejutni sem lehet csak úgy. Ugyanis ott általános egyetértés van. A tanulatlan, szegényebb embereknek bármilyen kormány jöhetne, akkor sem tudna feljebb lépni, mert ennyire képes. Azért valamilyen szinten Lázárnak igaza volt, még ha kicsit keményen is fogalmazott. Ahhoz, hogy az átlagos dolgozók jól kereshessenek, előbb ide kell a nyugati tőkét csábítani, tőkeerős piacokra lesz szükség, a magyar termelőknek tisztességes árakon kellene adniuk a termékeket, hogy a belső piac is élénkülhessen, gondolok itt főleg a mezőgazdaságra, hiszen ne mondja nekem azt senki hogy dupla haszonnal kell eladni a zöldséget, gyümölcsöt a termelési áránál. Amikor pedig nem tudják eladni, akkor kivonulnak a több tízmilliós gépeikkel, terepjáróikkal tüntetni, majd amikor nem kedvez az időjárás mennek követelni az állami támogatásokat. Kérdem én, nekem mikor adnának ha odaállnék a parlament elé hogy nem megy az üzlet, kiestek a megrendelőink, adjanak pénzt amíg talpra nem állok? Soha. Egész életemben csak magamra támaszkodhattam, mégsem sírtam meg jajgattam soha, hanem megoldottam amikor gond volt. Elnézést hogy kissé keményebb voltam a szokottnál, de ez a népi sírás rívás már nagyon bosszant. Ráadásul ha annyira rossz itt az élet, hogy lehet az hogy egész Pesten, a nagyobb városokban dugó van, nem találni parkolóhelyeket, a bevásárlóközpontokban még a kinézetre csóró ember is dugig tömi a bevásárlókocsiját, hogy a luxus cikkek vásárlását már ne is soroljam ide. Valahogy azt látom, itt nálunk mindenkinek rossz aki kevesebbet keres a szomszédjánál. Angliában járva például azt tapasztaltam, hogy ha valakinek van két kocsija, a másiknak meg három nem foglalkozik vele. Nálunk ha valakinek van kettő akkor már megy is az áskálódás mert neki csak egy van, miből tart fenn ez a szemét kettőt. Magyarország az irigység országa, nem hinném hogy ezen volna is mit vitatkozni. Az utóbbi időben jobban próbáltam tekintettel lenni a kisemberekre is, de azt hiszem ennek újra vége. Meg kellene érteni végre, hogy nem ők fognak munkahelyeket létrehozni, sem a gazdaságot felfelé ívelni. Részesei lesznek természetesen, de nem ők lesznek ebben a meghatározó elemek. Nem tagadom, csinált a kormány olyan dolgokat amiket én sem tartok helyesnek, gondolok itt a mentőautók kérdésére például, vagy a minimálbér növelése mellett a bérek befagyasztására, bár tudom hogy ez szükséges lépés volt ahhoz hogy ne növeljük a hiányt, ebben nekem csak az a visszázs hogy lassan egy rezidens orvos annyit keres mint egy 20 éve szakmájában dolgozó orvos, mégis elégedetlenkednek folyamatosan, de messze ők azok akik képesek kivinni az országot ebből a szakadékból. Drasztikusabbat azért nem lépnek, mert akkor lincselne a tömeg, pedig a gyorsabb regenerálódáshoz az kellene. Egyébkén innentől már csak az ünnepekre koncentrálok, neked is és mindenkinek boldog, békés karácsonyt kívánok, és remélem hogy mindenkinek javulni fognak a körülményei a közeljövőben.
2011. dec. 24. 13:30
 15/36 anonim ***** válasza:
Ugyanazért amiért a többi párt sem. Te mikor láttál olyat hogy nyíltan kimondja bármelyik is? Az őszödi beszéd csak kiszivárgott. Egyből az ellenfelek a saját hasznukra fordítják az ilyet. Mikor Gyurcsány letartóztatja saját magát a nép meg beveszi, ott bármi lehetséges :)
2011. dec. 24. 13:57
 16/36 anonim ***** válasza:
90%

Orbán nsoha nem fog kiállni, és azt mondani: elkúrtam

pedig erőteljesen elkúrták

98-02 között sem ismerte be soha, ha tévedett

de az akkori ténykedése semmi nem volt a mostanihoz képest, mert akkor voltak jó lépések, most nincs. Megszilárdítani a hatalmát, leépíteni a demokráciát, csődbe vinni az országot. Jelenleg ez a politikája. Mindezért pedig mindenki hibás, csak ő nem. Mindenki ellenség, kell az egész ország. Belerúgott már mindenkibe, országon belül és kívül. Ha nem távozik önként, akkor bizony el fogják zavarni, de abban nem lesz sok köszönete.

2011. dec. 24. 16:45
 17/36 anonim ***** válasza:
92%
kolpele, szerinted az államosítás reform? a pártkatonák ültetése mindenhova 9 évre az reform? OBH elnöknőjének teljhatalma az reform? a manyup pénzek lenyúlása és elherdálása reform? mondj egy jó dolgot amit a kormány tett. és ne a 16%-os adóval meg a Széchenyi kártyával gyere - amivel simán megvettek kilóra
2011. dec. 24. 16:55
 18/36 anonim ***** válasza:
0%
"ne a 16%-os adóval meg a Széchenyi kártyával gyere - amivel simán megvettek kilóra" Soha nem volt Széchenyi kártyám, a 16 százalékos kulcs pedig nem igazán változtatott az eddigi életemen, tudod én minden párt alatt képes voltam arra amire a legtöbb ember soha sem. Csak tudod a Fidesz végre megbecsüli a tudást, nem úgy mint az eddigi kormányok jó része. Persze ezt a kisember soha nem fogja megérteni.
2011. dec. 24. 21:57
 19/36 anonim ***** válasza:
89%
kolopele ne alázd a szegényeket
2011. dec. 24. 21:59
 20/36 anonim ***** válasza:
89%
én munkanélküli vagyok nem utálom a gazdagokat meg senkit se csak azt utálom aki lenéz mert szegényebb vagyok. én ugy látom te nagyon lenézed a szegényeket az igaz hogy a gazdagok viszik a hátukon az országokat mivel ha nem lennének vállalkozások gyakorlatilag visszaesnénk a kőkorszakba de ez nem azt jelenti hogy a szegényeknek kéne több terhet viselni
2011. dec. 24. 22:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!