Viccet félretéve Orbán idegbeteg?
Figyelt kérdés
Mert nem egy helyen azt hallottam hogy, az+ utalnak rá jelek.2011. dec. 20. 19:16
21/25 anonim válasza:
Legközelebb ne menjen Ausztriába kezeltetni magát, várom "szeretettel" majd én elkezelgetem.
Kigyógyítom minden ostobaságából, ez 100%.
22/25 anonim válasza:
"Orbán zavart néha, mert bizonytalan. Nem tudja, hogy igaza lesz, vagy sem és egy teljesen kiszolgáltatott országot vezet és ő sem lépheti át a korlátait."
Ő szolgáltatta ki. Mostmár kínlódjon.
23/25 anonim válasza:
Mintha nem lenne oka szegénynek. Állítólag már remeg a keze, mint anno Hitlernek.
24/25 anonim válasza:
Az is, meg ez is:
Diktátori hatalommal ruházza fel Orbán Viktort az új magyar alkotmány – írta kedden címoldalán az Evenimentul Zilei című román napilap. A Traian Basescu államfőhöz és a román kormány fő erejét képező Demokrata Liberális Párthoz (PDL) közel álló újság az új magyar alkotmány hatályba lépése kapcsán írt tudósítása szerint “Orbán alkotmányos diktatúrát vezet be Magyarországon”.
25/25 anonim válasza:
Orbán és Gyurgyán is idegileg tönkrement mindkető fiatalon kezdte és a politika pont arról szól hogy tegyük tacsra a másikat ők meg az elmúlt húsz évben nem birták a strapát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!