Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Viccet félretéve Orbán idegbeteg?

Viccet félretéve Orbán idegbeteg?

Figyelt kérdés
Mert nem egy helyen azt hallottam hogy, az+ utalnak rá jelek.
2011. dec. 20. 19:16
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
93%

Legközelebb ne menjen Ausztriába kezeltetni magát, várom "szeretettel" majd én elkezelgetem.

Kigyógyítom minden ostobaságából, ez 100%.

2011. dec. 20. 22:59
 22/25 anonim ***** válasza:
90%

"Orbán zavart néha, mert bizonytalan. Nem tudja, hogy igaza lesz, vagy sem és egy teljesen kiszolgáltatott országot vezet és ő sem lépheti át a korlátait."

Ő szolgáltatta ki. Mostmár kínlódjon.

2011. dec. 21. 07:23
 23/25 anonim ***** válasza:
Mintha nem lenne oka szegénynek. Állítólag már remeg a keze, mint anno Hitlernek.
2012. jan. 1. 22:09
 24/25 anonim ***** válasza:

Az is, meg ez is:

Diktátori hatalommal ruházza fel Orbán Viktort az új magyar alkotmány – írta kedden címoldalán az Evenimentul Zilei című román napilap. A Traian Basescu államfőhöz és a román kormány fő erejét képező Demokrata Liberális Párthoz (PDL) közel álló újság az új magyar alkotmány hatályba lépése kapcsán írt tudósítása szerint “Orbán alkotmányos diktatúrát vezet be Magyarországon”.

2012. jan. 5. 18:00
 25/25 anonim ***** válasza:
Orbán és Gyurgyán is idegileg tönkrement mindkető fiatalon kezdte és a politika pont arról szól hogy tegyük tacsra a másikat ők meg az elmúlt húsz évben nem birták a strapát.
2013. ápr. 4. 01:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!