Viccet félretéve Orbán idegbeteg?
Nem tudom, a szó klasszikus értelemében idegbeteg-e, de azt tudom, hogy felfogta a bukását. Annyi esze van, meg ez látszik is a gesztusaiból. Na de ha egyszer tudja, hogy megbukott, akkor abból egy normális ember számára az következne, hogy eltávozik, lemond. És itt jön a mániás, beteges személyisége, ami nem egyedi, mert minden diktátor ilyen. Szóval a helyett, hogy a saját maga által előidézett lehetetlen helyzetből még időben kimenekülne, most az eddig is abszurd politikai és gazdasági vonalát ("szabadságharc") még szélsőségesebben erőlteti tovább.
És itt van a nagy baj, hogy ezen a téren teljesen elvesztette a realitásérzékét. Nyugodtan el meri zavarni az IMF-et mondván, hogy nekik fontos, hogy hitelt adjanak, majd visszajönnek. Közvetlenül, és a csicskája útján (dajcstomi) le meri kommunistázni a jószándékú figylmeztetést küldő Borrosot, és egyáltalán a következményekre tekintet nélkül neki mer menni az egész világnak. Na itt van a nagy személyiségzavar. Hogy ez idegbetegség-e, azt döntse el a szakma, de mi nagyon meg fogjuk ezt szenvedni.
Nem az. Próbálják annak beállítani, mert a konzumidióta csőcseléknek mindenki idegbeteg, aki affektál nyálazva.
Orbán zavart néha, mert bizonytalan. Nem tudja, hogy igaza lesz, vagy sem és egy teljesen kiszolgáltatott országot vezet és ő sem lépheti át a korlátait.
fedvény:
aki_nem_affektál nyálazva.
Szerintem Orbán Hegedüs Lóránthoz hasonló helyzetben van. Neki is jó terve volt, de nem kapta meg a támogatást hozzá. Le kellett mondania és utána őt is kezelték idegi problémákkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!