A környezetemben már 90%-os a jobbik. Én vagyok rossz helyen vagy a közvéleménykutatók hazudnak?
Olyan érzésem van, mint 2002-ben. Akkor a környezetem túlnyomó többsége (min. 70-80%-a) Mszp-s volt. Bár nem beszéltek róla hangosan. A hangosak akkor a fideszesek voltak. Nem is lepődtem meg, hogy akkor az Mszp nyert. Hiába kiáltott a Fidesz választási csalást és követelt újraszámlálást, tudtam, hogy a nép valóban a szocik oldalára állt.
Ma ugyanez a helyzet. Mondjanak a közvéleménykutatók akármit is az emberek 90%-a a közelemben, már a Jobbikot támogatja. Ha ezt nem is mondja ki, de az ő általuk hangoztatott mondatokat mondják, mint saját vélemény.
Máshol mi a helyzet?
"Hogy egyetlen megoldás, ha megszabadulunk minden ballasztanyagtól (a nyugattól, a bankoktól, a lehúzó dologtalan rétegtől -legyen az politikai elit vagy rokkantnyugdíjas vagy c.gány)"
Ez az elkeseredett emberek tipikus reakciója, amit a szélsőséges pártok kihasználnak. Bűnbakot keresnek, mindent egyszerű, a tájékozatlan tömegek számára is érthető okokra vezetnek vissza. Nagyon veszélyes ez a dolog.
Ha "megszabadulnánk" a Nyugattól, gazdasági összeomlás, tömeges munkanélküliség, zavargások, és folyamatos anarchia jönne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!