Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A környezetemben már 90%-os a...

A környezetemben már 90%-os a jobbik. Én vagyok rossz helyen vagy a közvéleménykutatók hazudnak?

Figyelt kérdés

Olyan érzésem van, mint 2002-ben. Akkor a környezetem túlnyomó többsége (min. 70-80%-a) Mszp-s volt. Bár nem beszéltek róla hangosan. A hangosak akkor a fideszesek voltak. Nem is lepődtem meg, hogy akkor az Mszp nyert. Hiába kiáltott a Fidesz választási csalást és követelt újraszámlálást, tudtam, hogy a nép valóban a szocik oldalára állt.

Ma ugyanez a helyzet. Mondjanak a közvéleménykutatók akármit is az emberek 90%-a a közelemben, már a Jobbikot támogatja. Ha ezt nem is mondja ki, de az ő általuk hangoztatott mondatokat mondják, mint saját vélemény.

Máshol mi a helyzet?

2011. dec. 13. 06:32
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
30%

"Olyan érzésem van, mint 2002-ben. Akkor a környezetem túlnyomó többsége (min. 70-80%-a) Mszp-s volt."

Ezek ilyen lumpenprolik lehetnek.

Én környezetemben 1 Jobbikos van, de neki még kell 4 évet várnia, hogy szavazhasson, valószínűleg addigra kinövi :)

2011. dec. 13. 17:48
 22/31 anonim ***** válasza:

17:32

"Bizonyos számú ember véleményét kivetítik az ország egész lakosságára...ez nem tudomány."

Dehogynem tudomány. Statisztikának hívják.

2011. dec. 13. 23:39
 23/31 anonim ***** válasza:
Tudom. De én hülyeségnek tartom. Saját vélemény.
2011. dec. 13. 23:41
 24/31 anonim ***** válasza:
53%
A Dohány-utca egyes részein 100% az SZDSZ támogatottsága, mégsincs az SZDSZ a parlamentben.
2011. dec. 14. 10:02
 25/31 anonim ***** válasza:

" A Dohány-utca egyes részein 100% az SZDSZ támogatottsága, mégsincs az SZDSZ a parlamentben."

Ezt hogy kell érteni?

2011. dec. 14. 10:30
 26/31 anonim ***** válasza:
Már megint lepontozott valami agyhalott. Ezért aztán tényleg k1urvára megéri egy ilyen oldalra írni... Sok nyomorék nem fogja fel a tudományos megközelítést, mert ahhoz is hülye. Agyatlan barmok mi a jó f1asznak foglalkoznak politikával?
2011. dec. 14. 10:40
 27/31 anonim ***** válasza:

"blastoffitspartytime válasza:"

"Ezt hogy kell érteni?"

Vesd össze:

A környezetemben már 90%-os a jobbik.

Dohány-utca egyes részein 100% az SZDSZ támogatottsága, mégsincs az SZDSZ a parlamentben.

És gondolkozz, mire értettem. Nem nehéz.

2011. dec. 14. 11:48
 28/31 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, kicsit messzire mentem, de ez tényleg kiakasztó. Amikor én leírom, amit tudok, meg minden. És jön sok ember, és csak azért pontoz le, mert nem hisz a közvélemény-kutatásoknak. Mikor matematikailag bizonyítható, hogy ha jól (ismétlem jól!) kiválasztasz 800 embert, akkor azok alapján meg tudhatod 10 millió véleményét. És direkt érveltem is, hogy legutóbb milyen jól belőtték. Erre persze le kellett húzni, mert egyesek szerint a közvélemény-kutatás smafu. Hát én pont olyan területen tanulok, ahol ez rendszerint szóba kerül. Szóval értek ehhez annyira, hogy tudjam nem kamu.
2011. dec. 14. 16:59
 29/31 anonim ***** válasza:
Én pozitívan szavaztam a legutóbbi válaszodra, ezen ne múljon :)
2011. dec. 14. 19:51
 30/31 A kérdező kommentje:

A környezetem nem annyira homogén, hogy igaz legyen rá a Dohány utcai párhuzam...

Az tény, hogy szinte mindenki létfenntartási gondokkal küzd. Van, aki a 40 milliós házából adogatja el a bútorokat, hogy ennivalót vegyen, van aki összedőlni készülő parasztházában küszködik. Senki sem él könnyen. Ez talán az egyetlen kapocs. A származás, vallás, műveltség, iskolázottság, kor és a korábbi pártszimpátia teljesen eltérő.

Nem hord senki gárda egyenruhát, sem jobbikos jelvényt...nem is téma, hogy a Jobbikra akarna bárki is szavazni. A napi közbeszédből inkább azt lehet leszűrni, hogy már nincs remény a dolgok békés megoldására. Hogy jobb az élet már sosem lesz, ha így haladunk tovább. Hogy egyetlen megoldás, ha megszabadulunk minden ballasztanyagtól (a nyugattól, a bankoktól, a lehúzó dologtalan rétegtől -legyen az politikai elit vagy rokkantnyugdíjas vagy c.gány)...

Erre mondtam azt, hogy a Jobbik tábora az én környezetemben minden mást elsöpör...

2011. dec. 15. 06:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!