A magyarok miért nem mobilak?
"Mennyibe kerül egy albérlet (családostul) a nagyvárosokban? "
Olcsóbb, mint vidéken.
Viszont vidéken olcsóbb, ha megveszed az ingatlan, nagyon kedvező árak vannak, de hát pénz ugyanúgy kell hozzá.
Nem akarok egyik "oldal" fölött sem pálcát törni, de a krva anyázástól és az ilyen színvonalú indulatos válaszoktól nem lesz jobb.
Ja és bocs, de nem fogom csak azért sajnálni, mert ő neki 4kor kell kelni.
Nekem sokáig 5kor kellett kelni, pedig pösti vagyok :)
Egyéni szoc. problem.
Olcsóbb egy albérlet a városban, mint vidéken???
Mi van?????????????????????
Na veled sem érdemes beszélgetni...
Kérdező!
Te hol laksz,albérletben vagy saját lakásban? Hány gyereket nevelsz? Mit dolgozol és mennyi a havi jövedelmed?
Légy szíves,válaszolj erre!
Miért nem mobilok a magyarok?
Az egyik szomszédom egy nagy cégnél volt osztályvezető,jó fizetéssel. Szép házuk van,hitelmentes,és két gyerekük van.
Egy éve a cége kivonult az országból,és munkanélküli lett. Azóta nem talál magának munkahelyet. Pár hónapja az ország másik felében kapott állást,fele annyi bérért,mint az előző helyén. Szerencséjére először albérletbe ment,és csak kéthetente járt haza a családjához. Igaz,hogy az albi és a külön konyha sok pénzbe került,de örült,hogy van munkája. Már azon gondolkodtak,hogy megpróbálják eladni a házukat,és a családdal odaköltözni. A házat csak fele áron tudták volna eladni,de az sem volt biztos vevő. Év közben nem is költözhettek volna,mert a gyerekeket nem vehették ki az iskolából. 4 hó után a főnök közölte,hogy leépíti a létszámot,és mivel ő a legkésőbb jött ember,felmond neki. Azóta újra munkanélküli.
Szerinted ez a több diplomás,tapasztalattal rendelkező szakember hova menjen,ahol biztos lesz a munkahelye?
Ez ma Magyarország. Külföldön nem így működik a dolog.
"Na veled sem érdemes beszélgetni..."
nem köteleztelek rá...
és nézd meg a budapesti árakat is.
Teljes mértékben igazad van. Szeretem az ilyen kérdéseket. Van egy jó ötletem Budapesttől nyugatra lévő összes nagyobb céget áthelyeztetjük a keleti régióba.
Oszt legyenek ezentúl a nyugatiak mobilak. Biztos örülni fognak neki.
Boldog Karácsonyt !
Ökörköri
17:59
Ühümm. Mert külföldön elképzelhetetlen egy leépítés, igaz? Főleg manapság, amikor Európa története legszebb napjait éli. Legfeljebb annyival jobb, hogy könnyebben, gyorsabban találsz másik munkát bizonyos országokban, de lehet, hogy azt is csak 500 km-rel arrébb. Arról már nem is beszélek, hogy leépítésnél általában a külföldiek kerülnek a lista elejére.
"Itt már hosszú évek óta a falusi élet tudatos ellehetetlenítése folyik."
azért lehetetlenül el, mert ma már mások az igények, nem mindenki akar robotolni és falun élni.
ez van.
az persze viszont elég gáz, hogy sikerült hazavágni a mezőgazdaságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!