Nem kellene önvizsgálatot tartanunk a nemzeti oldalon, attól vagyunk nagyobb magyarok ha gyűlölködünk?
Nem kellene.
" Attól valaki nagy magyar ha gyűlölködik? "
Ebben miért állítasz fel összefüggést: Attól kevésbé magyar sem leszek ha gyűlölködök. Sőt, semmi összefüggés sincs a kettő közt.
"/MSZP-SEK KUSS!/"
Ez is gyűlölködés, szóval öngól. Emiatt alakult ki bizonyos vélekedés a jobboldalról. Bunkó módon, gyűlölködve fejezik ki magukat. Egyébként nem vagyok MSZP-s, mielőtt valaki ezt kezdené taglalni.
A többi dologban egyetértek.
Az MSZP szóra rögtön ugrottál, nem is vártam mást. Természetesen nem vagy MSZP-s.
Még soha nem láttam, hogy valaki azzal indokolta volna magyarságát, hogy ő gyűlölködik. Teljesen értelmetlen a kérdés.
Kérdésbe foglaltad a gyűlölködésedet, kifejezted, hogy egy egész csoportot kizársz azok közül, akiknek a véleménye számítana...
Innentől kezdve pedig értelmetlen egyáltalán beszélgetni bármiről is veled, hiszen úgyis látszik, hogy csak egy véleményt akarsz hallani.
"Az MSZP szóra rögtön ugrottál, nem is vártam mást. Természetesen nem vagy MSZP-s. "
A kussra ugrottam. Mifelénk ezt a disznónak mondják, nem embernek.
A kérdés kiváló
lenne, ha ezt nem írja oda a végére: "Attól valaki nagy magyar ha gyűlölködik? /MSZP-SEK KUSS!/"
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!