Nem kellene önvizsgálatot tartanunk a nemzeti oldalon, attól vagyunk nagyobb magyarok ha gyűlölködünk?
Figyelt kérdés
Hogy tudnak egyes emberek úgy élni hogy gyűlölködnek, és más embereket azért utálnak mert más fajú, én is Jobbikos vagyok, de nekünk akiket ők a képviselők képviselnek így kell fitogtatgnunk a magyarságot? Talán azt gondoljátok hogy rasszista és gyűlölködő a nemzetünk?Szálasi sem volt antiszemita, és a hungarista ismerőseim sem azok!Akkor mi van? Attól valaki nagy magyar ha gyűlölködik? /MSZP-SEK KUSS!/2011. dec. 2. 14:17
11/11 anonim válasza:
"Még soha nem láttam, hogy valaki azzal indokolta volna magyarságát, hogy ő gyűlölködik. "
A származásodat nem tudod indokolni, így a válaszod is kitérő vagy értelmetlen, ha úgy tetszik :)
A kérdező arra gondol, hogy a nemzeti radikális táboron belül miért vannak olyan sokan azok, akik csak úgy tudnak nemzetiek lenni, ha másokat utálnak. Ezt pedig kár lenne tagadni, hogy nem így lenne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!