Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Minket miértnem halganak meg?

Minket miértnem halganak meg?

Figyelt kérdés
Sziasztok 14 éve lány vagyok. Szeretem nézni a híradót, és nem értem h a politikusok mia francot csinálnak Magyarországon. Egy felnőtnek elmontam h miben változtatnék M.o.-on és azt monta ,,tök jók" vagyis nekem ez jött le. Nagyon szeretném ha egy ,,normális" politikus meghalgatna, hogy attól még h 14 éves vagyok azért nekem is vannak véleményem, meert ha tovább igy fojtajuk akk M.o csödbe fog menni. Tudom h egy kb.30 éves felnőtt nem halgatana meg egy 14 éves ifjút, most mit tegyek hisz nem nézhetem ténlenül h ezek a ,,barmok"tönkre tesik az én hazámat?
2011. nov. 12. 19:18
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

1, Béküljünk ki a szomszédokkal - Ötletnek jó, csak a megvalósítás problémás, ugyanis túlságosan is sok van a rovásunkon. Nem olyan egyszerű ez. Sérelmeket nehéz feledni. És legyen ez csak egy boltos, akinek mondjuk magyarok loptak a boltjából. Ne lepődjünk meg ha általánosítanak, nálunk is a legtöbb magyar szerint minden cigány bűnöző. (ezzel kapcsolatban nem térnék ki a saját véleményemre...) És ez még csak az átlag polgári szint, nem beszéltünk arról, hogy a politikusok hogy rombolják le a jó hírűnk (volt nekünk ilyen valaha?)

2. Ebadó, chipsadó. A chipsadóval részemről nincs bajom, ha valaki egészségtelenül akar élni az fizesse meg az árát. Engem sokkal jobban zavar az, hogy hiába szeretnék egészségesen étkezni, ha az egészséges dolgok ára általában sokszorosa az egészségtelennek. Az ebadóról meg úgy gondolom, hogy az elején tényleg ez a sors vár sajnos sok kutyusra, hogy kiteszik őket. Erre fel kéne készülnie szerintem az országnak és biztosítani néhány menhelyet direkt ezért, hogy akkor ha valaki tényleg nem tudja fizetni ezt a pénzt, az még se az utcára tegye. De ez is csak elméletben megvalósítható. Hiszen akkor ahhoz kell egy épület ill munkaerő, na itt kezdődnek a bajok. Később viszont tényleg csak az tart majd kutyát aki komolyan gondolja, hogy felelős gazdija akar majd lenni egy állatnak. És nem lesz boldog-boldogtalannak kutyája aki csak azért tart h legyen, de semmit nem tesz érte. Ellenben az is igaz, hogy házőrzésre sem utolsó szempont a kutya tartás. És igaz, hogy az is valamilyen szinten elrettentő egy betörőnek. Bár aki tényleg be akar törni azt nem fogja megakadályozni sem egy sem több kutya, mert az ilyenek lelketlenül megmérgezik őket. Szóval bonyolult ügy, van jó és rossz oldala is.

3. Több munkahely - és mégis hogyan? A munkahely teremtés sem olyan egyszerű ám, mint amilyennek látszik.

4. Közmunka - Nos igen a közmunka hasznos lenne, DE ez is csak a pénzt viszi, mert mondjuk kiviszed őket szemetet szedni, akkor oda több fegyőr is kell, hogy nehogy valaki szökni próbáljon, vagy hasonló. Ami nem plusz egy embert jelentene, hanem jóval többet. Nekik meg fizetést kell adni, fizetni viszont senki nem szeret, pláne plusz munkaerőért.

5. Több hajléktalanszálló - ekkor is épületet kell biztosítani, amit fűteni kell stb. Ezt senki nem akarja majd fizetni.

6. Netbook tervedet nem értem.

Most a privát leveledre válaszoltam.

2011. nov. 22. 13:12
 22/22 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen a válaszodat

Neetbok terv: ugy gondolom h gyerekeknek kis leptopot adnánk, mert egy kis leptop 50.000 ft és az egész 4 -évben tudja használni

2011. nov. 23. 15:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!