Hogylehet az hogy egy másik nével voltam itt regisztrálva irtam imélen hogy töröljék, és törölték. DE kértem hogy töröljék ahozzászólásaim, deazt nemtörölték, miértnem?
gondolom lehet mert ha valaki jelez a moderátornak hogy van egy neki nemtetsző kérdés és törölje,a moderátor törli.-.-
deha én írok hogy töröljék a kérdéseim mert hü..e válaszok mennek rá,akkor bezzeg nem.
Ha a kérdés nem hülye, akkor nem fogják törölni.
A válaszokat, amik hülyék, jelentsd a moderátornak.
Felelőséget kell vállalnod a kérdéseidért. Ha elmenkülsz mások válaszától, véleményétől, mi lesz veled az életben?
itt az a bibi,hogy nemtúl jó ez az oldal,eleve vagy kevés
válasz jön egy kérdésre,max 40 de sokszor csak 2 ,meg sok kérdést olvasok ésdirekt hülyeségeket kérdeznek,szeretik megbotránkoztatni az embereket,mert ők unatkoznak,kamusok.-.-
A másik az hogy feletszek egy kérdést,és ráfogják hogy hülyeség és amoderátor törli,holott szerintem semi baj nemvolt a kérdésemmel.
Ezt azoktók lenne megkérdezni, akik írogatják, mert mi honnan a rákból tudjuk?
Egyébként írhatnál kicsit rendesebben, bocsi.
Az sem mindegy, hogy melyik témában kérdezed meg a dolgot.
Tény és való, hogy járnak ide fel hülye emberek. De miért ne lehetne hülyéskedni néha? Ez bűn??
aki meg ok nélkül beléd tapos és nem jogos, jelented a moderátornak és kész. Az értelmes kérdésekre átllaában értelmes válaszok szoktak jönni.
A gyökér kérdéseket törölni szokták mindig, csak éjszaka nincs moderátor. És itt kérdezni kell. A válaszban már lehet beszélgetni, de a kérdés nem arra van, hogy ismerkedni akarsz, írjatok ide. Beszéljünk itt stb...
A te kérdéseddel vagy az volt a gond, hogy nem jól írtad le, vagy pedig mondom, mi nem tudhatjuk, hogy miért írogatják ezt.
Úgy könyebb lenne segíteni, ha konkrétan szó szerint leírnál mindent. De mindegy, nem fontos.
A moderátorokról nem lehet tudni semmit sem. De nekem még nem volt gondom velük csak 1x, de akkor én voltam a hibás.
én nemúgycsinálom mint egyesek,én nemsírok a moderátornak,
ha ltáok egy nekem nemtetsző kérdést,nem írok hozá,ennyi,nehogymár miattam töröljék más kérdését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!